A magyar árja faj?
Ha a magyarok származása érdekel akkor a turáni népek között kell keresgélnünk az eredetünket,és nem a finnugor évszázados hazugságban hinni...A hun és szkíta népekkel nyelvi,kulturális,és történelmi hasonlóságaink nyíltan rámutatnak keleti eredetünkre,Dentü-Mogyer történelmi források által említett őshazánkra.
NEM vagyunk árják,ők lényegében a Hitler szerinti tiszta,ősi germán népek leszármazottai,ez alkotja a fajelméletének alapját is,kihagyva azt a történelmi tényt,hogy az ún. "árjákat" az 5. században csúnyán leigázták a hunok...ez,amit nem tanítanak töriórán,sajnos...ahogy azt a tényt sem,hogy a magyar fejedelmeink,akárcsak Géza,honalapítónk atyja,magukat Attila-házi fejedelemnek tartották,jelezve ezzel származásunkat.Szkítiát szintén több forrásban megtaláljuk a magyarok egyfajta ideiglenes hazájaként.Fontos még tudni,hogy Árpád vezérünk vezetése alatt nem az első magyarok érkeztek a Kárpát-medencébe,mivel azt már évszázadokkal korábban belakták a székelyek elődei,akik szkíták voltak,illetve korábban átvándorolt magyar törzsek.
Sose értetem ezt a faj dolgot.
Nem különböző embert fajok vannak, hanem fajták.
Ugye ott van a 3 alap FAJTA: Europid, negrid, mongolid.
A kutyáknál se azt mondod, hogy ez német juhász faj és ez meg palotapincsi faj, hanem fajta.
Ezek mind egy fajhoz tartoznak.
Az Meini Kapf nem capf és olvastam belőle sokat de lényebében a magyarra nem tér ki az "első kötetet" kiolvastam azaz a teljes könyv-ne 350. oldal
Nem pontoztam le senkit sőt nem is pontoztam most néztem meg a válaszokat 17:43-kor először amúgy meg érdekel is engem hogy jelentesz e vagy sem nem rosszabb kérdés ez mint a többi
Viszont mitől lennénk már ázsiai nép? több mint 1000 éve Európában vagyunk ráadásul az igazi árják régen a szomszédaink voltak amikor még Szkítáknak hívtak minket
utolsó válaszoló te gondolom a kettős honfoglalásra utalsz és én úgy gondolom/sejtem amit szerintem Hitler is megerősítene minden nemzetnek a sajátjai az árják (kivéve ugye a szláv népeket, cigányokat zsidókat) akik ugye sehova se tartoznak
A magyar egy ősi nép és szerintem nem is lehetne tisztább
Megvan a saját kis gondolatom erre a kérdésre igazából megerősítést akartam/akarok
"Viszont mitől lennénk már ázsiai nép? több mint 1000 éve Európában vagyunk "
mert 1200 éve ázsiából jöttünk ide. Valahonnan az urálon túl.
"és a németek honnan jöttek? ez egész emberiség Afrikából származik"
ez így nem igaz :) akkor még nem volt Afrika. valamint négerek sem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!