Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Balaton mitől ilyen drága ?

A Balaton mitől ilyen drága ?

Figyelt kérdés

Szerintem eléggé drága.

Las Vegast meg Siófokot néztem meg Bookingon.Nem drágább annyival. Miközben a Balaton az putri Vegashoz képest

ma 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

9# [link]

Hasonlítsd össze az árakat forintban.

Látszik, hogy pl Dánia közelében nem voltál...

Ezek átlagos fogyasztói árak, de elárulom, hogy ha szórakozni mész,kb dupla - tripla áron van, mint a Balatonon.

ma 11:09
 12/14 kutyafule4 ***** válasza:
#6 járok Olaszországba, Görögországba és Horvátországba, valahogy csak nálunk volt ilyen eszetlen nagy drágulás, közben a fizetések nagyjából stagnálnak. Azért amikor Athénban ettem a gyrost, vagy Rómában a pizzát és összehasonlítottam a magyarral... Ég és föld az alapanyagok minősége, valahogy árban mégis egy kategória, sőt.
ma 13:26
 13/14 kutyafule4 ***** válasza:
Illetve kb évente össze szoktam vetni a pl balatoni szállás árakat a horvátországival és valahogy sose a balaton nyer, ha figyelembe vesszük a víz minőségét, a sok tróger szemetelős, alvó kisgyerek mellé hangfalat kirakó, piás turistát, meg azt, hogy kb minden vendéglátós le akar húzni.
ma 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Inger szegény? Nyáron minden településen szinte váltják egymást a koncertek. Millió egy program. Mozi, kalandpark, vízi sportok, csúzda park és még sorolhatnám.
ma 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!