Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Hogyan fognak a...

Liberálisok! Hogyan fognak a nagyon progresszív és ultramodern svéd barátaitok kimászni ebből?

Figyelt kérdés

[link]

Végülis csak beismerte a kormányfő, hogy nem tudják irányítani a dolgokat.

ma 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
minden embernek joga van hogy ugy éljen ahogy ő akar, így a négereknek is, svédországnak nem kell semmiből kimásznia mert biztosítja állampolgárai számára a személyi szabadságot
ma 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Minden embernek joga van robbantgatni és bandaháborúzni. Erről szól a mai liberalizmus.
ma 15:44
 3/6 Sanyi2025 ***** válasza:

Nem tudom, nyilván tesznek majd lépéseket, hogy hasonló eset minél ritkábban forduljon elő.

Tíz év múlva ha még életben leszek, visszajövök ide és megírom, hogy alakult az életminőség Svédországban.

ma 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Liberálisként számomra a mindennél fontosabb elsődleges prioritás, hogy senki se higgye azt, hogy rasszista vagyok. Ha kell beengedem komplett Szomáliát is, itt-ott pár robbantgatás késelés sem érdekel engem, ez mind semmi. Hisz a a lehető legrosszabb dolog ami történhet számomra liberálisként az az ha valaki azt mondja rám, hogy rasszista vagyok. Ha ennek az az ára, hogy nincs közbiztonság és mindennaposak a robbantások és bandaháborúk, engem nem érdekel.
ma 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Továbbra sem menekülnek a svédektől a magyarok, hanem inkább innen oda.

Pl. orvosházaspárt ismerek, akik odamentek, ott dolgoznak, eszük ágában sincs hazajönni

ma 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen hírműsor ma már kb. Kékfény kategória Magyarországon, itthon még migránsok sem kellenek, hogy gyerek lövöldözzön, fenyegetőzzön az iskolában, a szomszéd feldarabolja a másikat, ez-az megölje a volt szeretőjét, stb. Nem tudom, hogy fogunk ebből kimászni.
ma 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!