Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Mi a véleményetek...

Liberálisok! Mi a véleményetek róla, hogy Svédországban tovább folytatódik az őrület?

Figyelt kérdés
[link]
ma 08:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az az ország söpri szőnyeg alá a problémát, aki úgy "harcol" a bevándorlás ellen, hogy Budapesten, lassan már alig hallani magyar szót a plázákban és üzletekben, akik behoznak több százezer vendégmunkást, szó nélkül, ahol nem gond, hogy 2000 embercsempészt enged el a kormány, akiknek, ha focista, az arab, az nem gond, vagy, akinek nem probléma, hogy pl fél Budapestet adják el nekik.

Ez a szőnyegaláseprés.

ma 08:48
 12/24 A kérdező kommentje:

Hmmm látom nagyon a szívedre vetted a dolgot. Ennyi marhaságot is rég láttam egy helyen 🤡

A magyar állam fellépett az embercsempészekkel szemben, elfogta őket és reintegrációs őrizet alá helyezte őket. Az intézkedés sikeres, hiszen 1 esetben van jelenleg eljárás, az se lefutott még.

ma 08:53
 13/24 A kérdező kommentje:

"lassan már alig hallani magyar szót a plázákban és üzletekben, akik behoznak több százezer vendégmunkást, szó "

Ezek is dolgoznak, nem robbangatnak. Látom nem jön át a különbség.

ma 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen, szivemre vettem a dolgot, tudod, miért?

Mert járok Ausztriába, járok Németországba, járok Angliába, Irországba és Skóciába, megyek Svédországba és tudom, hogy bár vannak problémák és változik a világ, de ahhoz képest, ami otthon van Magyarországon, ez még mindig a kánaán.

Ezek is dolgoznak:

[link] nem jön át a különbség.

ma 09:08
 15/24 A kérdező kommentje:

14.

Értem. Tehát a rendszeres robbantást kibírod, de a szart nem, amit egy barom szétkent.

Szerintem engedd el ezt a témát, mert csak egyre jobban lejáratod magad. A kamu történeteid meg nem érdekelnek senkit a kamu utakról.

Látszik, hogy falun kívül nem voltál még sehol.

ma 09:14
 16/24 anonim ***** válasza:
A Föld 31 országában jártam életem során, 4 különböző kontinensen, CSAK TAVALY 17 repülésem volt és olyan helyen élek, ahol fél órán belül 3 különböző országot is megjárhatok.
ma 09:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Aha. Ezt buktad, mert én tavaly 18 helyen voltam és 57 országban jártam. 🤡
ma 09:24
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
És, ennyi utazás után, ennyi gyűlölet, hogy lehet benned? Nem látod, hogy Ázsiában, hogy férnek meg egymás mellett a különböző népek és, hogy lenne, mit tanulnunk másoktól? Miért utazol, ha közben semmit sem tanulsz?
ma 09:27
 19/24 A kérdező kommentje:

Kiben van gyűlölet?

Itt egyedül te parádézol meg terroristákat mosdatsz. Nem zavar, hogy már gyerek is halt meg miattuk?

ma 09:30
 20/24 anonim ***** válasza:

"Reintegrációs őrizet alá helyezték."

Amit csinálsz, azt úgy hívják, hogy eufemizmus.

ma 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!