Liberálisok! Mi a véleményetek róla, hogy Svédországban tovább folytatódik az őrület?
Az az ország söpri szőnyeg alá a problémát, aki úgy "harcol" a bevándorlás ellen, hogy Budapesten, lassan már alig hallani magyar szót a plázákban és üzletekben, akik behoznak több százezer vendégmunkást, szó nélkül, ahol nem gond, hogy 2000 embercsempészt enged el a kormány, akiknek, ha focista, az arab, az nem gond, vagy, akinek nem probléma, hogy pl fél Budapestet adják el nekik.
Ez a szőnyegaláseprés.
Hmmm látom nagyon a szívedre vetted a dolgot. Ennyi marhaságot is rég láttam egy helyen 🤡
A magyar állam fellépett az embercsempészekkel szemben, elfogta őket és reintegrációs őrizet alá helyezte őket. Az intézkedés sikeres, hiszen 1 esetben van jelenleg eljárás, az se lefutott még.
"lassan már alig hallani magyar szót a plázákban és üzletekben, akik behoznak több százezer vendégmunkást, szó "
Ezek is dolgoznak, nem robbangatnak. Látom nem jön át a különbség.
Igen, szivemre vettem a dolgot, tudod, miért?
Mert járok Ausztriába, járok Németországba, járok Angliába, Irországba és Skóciába, megyek Svédországba és tudom, hogy bár vannak problémák és változik a világ, de ahhoz képest, ami otthon van Magyarországon, ez még mindig a kánaán.
Ezek is dolgoznak:
[link] nem jön át a különbség.
14.
Értem. Tehát a rendszeres robbantást kibírod, de a szart nem, amit egy barom szétkent.
Szerintem engedd el ezt a témát, mert csak egyre jobban lejáratod magad. A kamu történeteid meg nem érdekelnek senkit a kamu utakról.
Látszik, hogy falun kívül nem voltál még sehol.
Kiben van gyűlölet?
Itt egyedül te parádézol meg terroristákat mosdatsz. Nem zavar, hogy már gyerek is halt meg miattuk?
"Reintegrációs őrizet alá helyezték."
Amit csinálsz, azt úgy hívják, hogy eufemizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!