Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Mi a véleményetek...

Liberálisok! Mi a véleményetek róla, hogy Svédországban tovább folytatódik az őrület?

Figyelt kérdés
[link]
ma 08:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Idén megyek Stockholmba, ha túlélem ezt is, mint megannyiszor Berlint, Bécset, Londont vagy Amsterdamot, akkor elmondhatom magamról, hogy rajtam ugyan nem fog semmiféle boszorkányság és hallhatatlan vagyok!
ma 08:31
 2/24 anonim ***** válasza:
13%
Nem érteni angol.
ma 08:35
 3/24 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként a magyarok helyébe, kicsit magambanéznék, mielőtt, nekiesnek más kormányok politikájának, azok után, hogy bár a magyar kormány kézzel-lábbal harcol ezellen, mégis kienged 2000 embercsempészt, amiből 1 ikertestvér, fura körülményekk közt, dúrva balesetet okoz, majd kiderül, hogy a fővárost épp eladják azoknak, akik ellen harcol...

Semmi joga ennek az országnak, másokat kritizálni, akár jogos a kritika, akár nem.

ma 08:35
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Mi köze ehhez a liberalizmushoz... Mindeki elitéli a robbantásokat, terrorcselekményeket, csak itthon a gazdád szerint nem...
ma 08:36
 5/24 A kérdező kommentje:

"azok után, hogy bár a magyar kormány kézzel-lábbal harcol ezellen, mégis kienged 2000 embercsempészt, "

Reintegrációs őrizet alá helyezték.

Innentől kezdve te is magadba nézhetnél.

Másrészt ne mondd már meg nekem mihez van jogom. Igen is jogom van kritizálni.

ma 08:42
 6/24 anonim ***** válasza:
70%
Én annyira magamba nézek, hogy megvan a jegyem Stockholmba, ha túlélem, visszajövök és beléd is nézek!
ma 08:43
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Más országokat, baromi könnyű kritizálni, úgy, hogy a saját problémáink a szőnyeg alá vannak seperve.
ma 08:44
 8/24 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ha megjárod gond nélkül, akkor nincs is gond. Ki is söpri a problémát a szőnyeg alá?? 🤡
ma 08:46
 9/24 anonim ***** válasza:
31%

Áruld már el kérdező, hogy szerinted, mit kellene csinálni?

Börtönbecsukni, majd rájönni, hogy a börtön fenntartását sem tudja az állam már garantálni, igy kiengedjük őket?

Vagy, hagyni, hogy felvásárolják az országot, hátha, az megoldja a problémát?

ma 08:46
 10/24 anonim ***** válasza:
Esetleg, bizniszelni velük és valamelyik szomszéd ország határához küldeni őket, ahol épp választást tartanak?
ma 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!