A mai világ arról szól, hogy mindenki előbb-utóbb megőrül?
A közel-keleten ott az ISIS, nálunk Orbán meg Putyin egyre röhejesebb intézkedései, Amerikában lassan polgárháborús állapotok (pl. 1 napja már a Kolumbusz-szobrot rombolták le), Észak-Korea mindjárt kilövi az atomot.
Nemrég láttam a Mézga Aladárból a Dilibolygós részt, úgy tűnik afelé az állapot felé tart a világ, én is be vagyok rúgva most...
Most éppen dugásra vágyom...
Te beveszed ezt a műsort?
2011-ben ugyan ez volt.
Csak akkor Obama vergődött Kimmel, a többi stimmel.
Akkor se volt semmi, most se lesz.
A leglényegesebbeket kihagytad!
- Soros elárasztja Európát migránsokkal, Európának annyi.
- Vona célba vette a nyugdíjasokat és egyesével fogja leidiótázni őket telefonba.
Ha egy teremben van 100 ember csöndben, és hárman elkezdenek üvöltözni, kívülről mindenki azt fogja állítani, ebben a teremben őrjöngenek az emberek.
Pedig csak hárman...
A világgal is így van. Amin csodálkozni lehet, itt nincs "kívül", és senki se szól hogy csend legyen. Ha ez kevés, minden hangoskodóra jutna sok száz, aki befoghatná a száját. Lehet, hogy az a sok ember azért van csöndben, mert ennyire buta?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!