Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a akkumulátorgyár őrület?

Mi ez a akkumulátorgyár őrület?

Figyelt kérdés

Én lemaradtam róla úgy tudtam, hogy bmw gyár fog épülni Debrecen körül nem pedig akkumulátorgyár ez számomra teljesen új infó.

Egyébként teljesen igaza van a Debreceni lakosságnak csak előbb kellett volna megmozdulni

Mocskos Fidesz

2023. jan. 22. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Most épp ez az aktuális hiszti, ami miatt kiírtok napi 20 ugyanolyan kérdést, majd lenyugszotok. A nemzetközi világ közben ránk irigykedik miatta.

[link]

2023. jan. 22. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A baj csak annyi hogy mindenki tudja milyen a kínaiak hozzáállása a környezetvédelemhez és a munkavédelemhez.

De akinek nincsenek fenntartásai menjen oda dolgozni.

2023. jan. 22. 14:06
 3/4 progizo ***** válasza:
55%

#2.: "mindenki tudja milyen a kínaiak hozzáállása a környezetvédelemhez és a munkavédelemhez."

Meg a termékeiknek a minőséghez.

2023. jan. 22. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

Az akkumulátor gyárról korábban én sem tudtam, sajnos nem csak Debrecen problémája lesz, hanem az egész országé. Úgy tudom, hogy lesz még ilyen gyár Göd, Győrszentiván, Komárom, Iváncsa és ki tudja még hol mi lesz...

Amúgy a debreceni egy hatalmas terület lenne, 48 aranykoronás szántóföld helyén és rengeteg vizet igényel a gyártás is, a zaj ártalomról nem beszélve.

2023. jan. 22. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!