Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha utálom a liberalizmust és...

Ha utálom a liberalizmust és a baloldaliságot, akkor a Tisza nem nekem való párt?

Figyelt kérdés
ma 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Liberális, baloldali emberként én ezt nem tudom megerősiteni.

Semmiféle utalást sem tett rá Magyar Péter, hogy bármilyen liberális és baloldali eszmét is magáénak tudna, igy szerintem, nyugodtan választhatod őket, úgy sem fog számitani, a 10000 ft-os szavazatvásárlások végett.

ma 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem. de más esetben sem javasolnám, a tisza egy mesterségesen, külföldről létrehozott és pénzelt képződmény aminek az élén egy ma már ismerten a beosztásaival, munkaköreivel visszaélő, a környezetét lehallgató, megzsaroló, agresszív volt fideszes áll, aki csak azért van szabadlábon, mert védi a mentelmi joga abból az állásból ami szerinte kamu állás (EP képviselőség) - és ami mentelmi jogról korábban pont ő állította hogy el kell törölni, mert rossz, a képviselőket is el kell számoltatni a tetteikért.

A tisza olyan mint amikor a hegyoldalon elindul egy kődarab lefelé. Nagy a zaj, nagy a rengés körülötte, rengeteg kő zuhan vele és egyre több lesz, de aztán amikor leér az aljára akkor mindent csak maga alá temet, csak rombolni tud és a végén nem marad semmi belőle csak egy felesleges kőhalom.

ma 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

#1 "Semmiféle utalást sem tett rá Magyar Péter, hogy bármilyen liberális és baloldali eszmét is magáénak tudna,"

A lényeg hogy semmi másféle eszméről nem tett utalást, kizárólag tények vannak, hogy kikkel ült össze, kikkel állt össze, miket szavaztak meg.

Na, ezek alapján pont nem kellene senkinek melléjük állni, mert egyértelműen azért nem mondanak ki semmit konkrétan, mivel szeretnék átverni az embereket, hogy mindenkinek a kedve szerinti párt, mikor valójában teljesen egyértelmű miket szavaznak meg és mit tesznek a gyakorlatban.

ma 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Akkor neked az való, hogy beülj egy üres szobába, és mérgesen nézd a falat, esetleg néha le is köpöd.
ma 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert a Tisza balliberális párt. Egy párt van, amelyik se nem liberális, se nem baloldali: a Mi Hazánk.
ma 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A Tisza mindenkié.
ma 11:46
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
Akor nem. Tudomásom szerint a Tisza nem utálja őket. Ha gyűlöletre vágysz, akkor a neked való párt a fidesz vagy a mihasznák.
ma 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!