Hogy látjátok, itt a GYK-n az ellenzékiek vagy a fideszesek vannak többségben?
Szerintem hasonló a megoszlás.
Bár kérdés hogy a kormánypártiak közül mennyi valódi ember, és mennyi fizetet bértroll.
Én simán el tudom képzelni ebbe a mai narancsos rendszerbe, hogy embereket fizetnek ott a megafonnal hogy nagyobb közösségi fórumokon, weboldalakon nyomják a kormánypárti botcommentelést, orosz mintára.
#4 :D Hagyjad már. Figyelj, senkinek sem hiányzik az, hogy százezredszer is leidiótázzák! Senkinek! Senkinek nincs kedve ehhez, és 1. te nem fogod megváltoztatni a véleményedet attól, ha én mondjuk esetleg valamiben megvédem a kormányt, max. agymosott idiótának vagy bérencnek fogsz titulálni, ennyi történhet, 2. attól, hogy minden napra jut 20-30 kérdés, ami így vagy úgy de szidja a jelenlegi kormányt és a Miniszterelnököt, még nem lesz több ellenzéki, egy fővel se lesz több, úgyhogy simán el is lehet ezt engedni anélkül, hogy minden egyes kérdésre reagálnánk.
A stílus, amit lefolytattok (s ha rád nem igaz, ne vedd magadra) azt éri el, hogy magatokban vitatkoztok, mert a többség úgy van vele, hogy egyszerűen nem ad lehetőséget arra, hogy gané módon "beszéljenek" vele idegenek, ami pedig azt a látszatot kelti, hogy ti vagytok többségben (úgy általában, nem csak itt), ezzel pedig teljesen átveritek magatokat és a választás estéjén meg rendszerint lógatjátok az orrotok, és Kéri Laci üzemódba teszitek magatokat.
Belemehetünk ebbe az őrületbe, hogy egymást vádoljuk trollok bérelésével... Érdekes módon az ellenzék válaszadásban akkor van jelentős fölényben, ha munkanap van, szóval erről ennyit, hogy kinek a munkája ez valójában. Tessék visszanézni a két ünnep között feltett kérdéseket, zömében kik válaszoltak, milyen volt az arány és tessék megnézni most. Továbbá azt is, hogy a jól behatárolhatóan kormánypárti válaszadókat jellemzően hány százalékos válaszadók pontozzák le, mert mint írta is itt az első válaszoló, hogy a kormánypárti válaszadók (és lepontozók) azok jellemzően ilyen 30-60% között vannak, na de ha ők mindenkit lepontoznak, mert hát bérelve vannak, nem? Akkor hogy viharba állnak 70-80%-on a jól behatárolhatóan ellenzéki válaszadók? Úgy, hogy mindig új acc-ot regisztrálnak. Ilyen egyszerű. Tehát, hogy elméletet lehet gyártani, könnyen.
#7 Mire gondolsz?
Például az ilyen kérdések: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Nézzük meg a válaszokat.
1. válasz beletalált, tökéletes, jó válasz, még a kérdésre is válaszolt vele, ugye... :D Felpontozta a 78, a 69 és a 85 százalékos bértroll.
2. az olyan fujj, mert Fideszesnek tűnik, hisz csak a fideszest zavarja Pressman. Lepontozta a 78, a 69, a 85 és az 50 százalékos bértroll. :)
3. fideszes, lepontozta a 78, a 69, a 85 és az 50%-os
4. fideszes, lepontozta a 78, a 69, a 85 és az 50%-os
5. 78, 69, 85
6. válaszra eddig a 85%-os jelentkezett, várom, hogy csatlakozzon majd a 69 és a 78... :D
Ez mi a f.szom???
Nézd meg ki pontozta fel ezeket.
2. 68, 50, 30, 50, 62
3. 50, 50, 30, 50
4. 30, 50
5. 50, 50, 50
6. 50, 50 (a 62 meg én voltam, hogy lássam az eredményt)
Ez alapján hol mutat ez szervezettséget? A 2. esetben a két 50-es csak annál pontozott, amivel tényleg egyetért, hisz a 4. válasznál nincs ott mindkettő, a 30-as csak az első és a 4. válasszal értett egyet, a 68, csak az elsővel, a 62 meg én vagyok, a többi válaszadó stílusával volt problémám, ezért nem adtam a többinek zöld pipát.
Ehhez képest az összes válaszon végig ment a 78, a 69 és a 85, mintha élete múlna azon, hogy David Pressmanról ki mit gondol... :D Nem lennék meglepve, ha egy IP cím mögött lenne mindegyik.
Szóval belemehetünk ebbe, csak nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk, és ugyanazokat gyanúsítjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!