Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van összefüggés abban, hogy...

Van összefüggés abban, hogy ezen az oldalon több a Tisza párti megnyilvánulás, mint mondjuk a Fideszes, ugyanakkor van egy olyan általános vélemény is, hogy erre az oldalra nem éppen a legokosabb emberek járnak?

Figyelt kérdés
Ne menjünk el abba az irányba, hogy pont az összes Tiszás a kivétel.
tegnap 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem lehet általánosítani. Tény, hogy több itt a globalista/baloldali vagy nevezzük bárhogy őket, de az is nyilvánvaló, hogy vannak közöttük, akik több regisztrációval rendelkeznek.

Még az a tapasztalat, hogy 0-24-ben azok fröcsögnek, akik amúgy jólétben élnek, hiszen ráér itt lebzselni, ül otthon a fotelban, a melegben, tömi a fejét és közben szidja a rendszert. Aki szarul él, az eljár másodállásba vagy fusizni, nem ér rá netezni, sokszor nincs is neki.

tegnap 09:26
 2/6 D-Mano ***** válasza:
86%

A világnézeti és ideológiai elemeket tartalmazó témákban az egyik legmagasabb az embereknél a kognitív torzítások aránya. Ebből következően a kognitív disszonanciák és a kognitív disszonancia redukció aránya is.

(Egyszerűbben szólva: az ember ilyen témákban, ha a "2+2=4" állítás ellentmond a világnézetének, akkor hajlamos tagadni az állítás igazvoltát. Vagy: ha a "2+2=5" állítás megerősíti a világnézetét, akkor hajlamos ragaszkodni az állítás igazvoltához.

Hiába mondanak ezek ellent a realitásoknak és a józanésznek.)

A politikai téma (benne többek közt a társadalmi és a gazdasági témák is) is ilyen téma.

Ebből következően az értelmi szint és a műveltség sem jól megismerhető egy emberről a gyakori kérdések politika topikjába írt kérdéseiről, kommentjeiről. Könnyen lehet valaki nagyon művelt és értelmes, ha elhagyjuk a túlzottan bemerevedett világnézettel átitatott témák terepét.

Utóirat:

A legtöbbször itt a politika topikban az a helyzet, hogy azok, akik szerint "2+2=3" vitatkoznak azokkal és támadják, gúnyolják azokat, akik szerint "2+2=5"... 🙃

tegnap 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ezen az oldalon mindig az ellenzékiek voltak többen. Mivel többen vannak és közülük sokan igen mocsok módon szoktak megnyilatkozni, állandóan, gondolkodás nélkül lepontozzák a nekik nem tetsző véleményeket, a kormánypártiak, nem harcos ellenzékiek gyakrabban adják fel és hagyják abba az itt írogatást - így a harcos ellenzékiek még nagyobb arányban lesznek, az tovább rontja a helyzetet.

Ez van.

tegnap 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha utána járnál a dolgoknak? Olyanokat írtam, már hogy lopna a fidesz kormány 2015-16 korül. Meg amikor Puzsérről volt kérdés, nem írtam szépet, és akkor kivettem egy év szabit, és elkezdtem kutatni. Rátaláltam az önkényes mérvadóra, Az Apu azért iszik... és rájöttem jogosan pontoztak le. Aztán rátaláltam Geri Tibor nevű emberre. Azután végigrágtam magam Magyar Bálint A Magyar Polip című könyvein.

Mi lenne, ha te is kutatnál,olvasnál?

tegnap 11:20
 5/6 A kérdező kommentje:

4-es!

Ez kinek szól?

Kicsit más irányba ment el a téma, megpróbálom pontosítani a kérdést.

1. Ezen az oldalon jellemzően többen vannak a Tisza pártiak.

2. Ezen az oldalon jellemzően többen vannak az egyszerű, szerényebb képességű emberek.

Ez jelentheti-e azt, hogy a Tiszások az alsóbb értelmi színvonalat képviselik?

Jogosan merül fel a kérdés, hogy az alap feltételezésemből kiindulva miért itt kérdezem.

Viszont az, hogy az átlagos színvonal alacsony, nem jelenti azt, hogy nincsenek értelmes emberek. Tehát értelmes Tiszások véleménye is érdekel.

tegnap 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5 "Ez jelentheti-e azt, hogy a Tiszások az alsóbb értelmi színvonalat képviselik?"

Nem. Sokszor az agresszív viselkedés, a mocskolódás nem a tudásbeli képességekkel vagy végzettséggel vannak arányban, hanem a frusztrációval inkább.

Korábban is az ellenzékiek voltak többségben, korábban is pont ilyen frusztráltak voltak, korábban is ilyen módon nyilvánultak meg ugyanezek akik most. Csak most tiszásoknak nevezik magukat, ez a változás.

Minden párt vagy politikai oldal támogatói között vannak képzettebbek, okosabbak, tanultabbak is meg az ellenkezője is. Az ellenzékiekre jellemző, hogy eleve lenézik a többieket csak mert nem ugyanazt gondolják mint amit ők. Ettől még nem lesz igaz és fordítva se kellene ezt a hibát elkövetni. Nézd meg magát MP_t vagy a korábbi messiásokat,. MZP-t, FeGyőrt stb. Mind diplomás ember, de ettől még nem lettek értelmesebbek vagy jobbak másoknál. Szimplán az ellenzékiek - a tiszások - bárkire hajlandók leszavazni, mert már annyira frusztráltak az állandó vereségük miatt. Ezt pedig agresszív megnyilvánulásokkal próbálják elfedni. Azt hiszik ha hangosan mondják és erőszakosabban másoknál, attól majd igazuk és sikerük lesz. Nem lesz, de ettől még ők csinálják. Ennyi.

tegnap 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!