Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért csak gagyi online kaszinó...

Marci1992 kérdése:

Mért csak gagyi online kaszinók érhetők el magyaroknak?

Figyelt kérdés
Néha szoktam játszani, de 2-3 év kimaradt... Most gondoltam neki ülök kicsit és azt látom, hogy csak ilyem randóm szar magyar oldalak érhetők el vegas.hu és társai...amin kb a normál kaszinó kínálat 2%-át kínálja. Bet365, Unibet, Bwin mind elérhetetlen... Unibet-ből van egy magyaroknak külön változat boabet ami jóval szarabb az eredeti Unibetnél. Nem teljesen értem mi történt.

jan. 4. 12:13
1 2 3
 21/30 kutyafule4 ***** válasza:
#17 felnőtt ember tudja már eldönteni, hogy mit csinál.
jan. 5. 19:09
 22/30 Tamás7911 válasza:
Szia. Öcsém sokat nyomja a Bobanet-en. 5-10 ezreket szokott felrakni havonta párszor. Volt, hogy 5000-ből csinált 580 ezret. 80-at még eljátszott a fél millát simán kiutalta az otp-s számlájára. Ezenkívül volt még egy 300 ezer körüli nyereménye. Meg persze pár kisebb is. Nemrég kérdeztem, hogy pluszban vagy mínuszban van e. Nagyából pénzénél van. De persze a legtöbben bebukják. Főleg ha nem tudod abbahagyni ha nyersz. Játszottam 5 percet a teloján. Nem rossz. Beszippant hamar. Szerintem heti pár 1000-ret ha eljátszol akkor az még nem vészes. Főleg ha abba tudod hagyni ha nyersz(A legtöbben nem.) egy nagyobb összeget. Az adózás nem tudom, hogy hogy megy, de őt még nem keresték. Szerintem kis összegekkel nem foglalkoznak. A banknak 4 milla felett van bejelentési kötelessége. Ha az alatt utalod ki senki nem veszi észre. Persze ha előtérbe kerülsz a NAV-nál más miatt akkor megtalálják gyorsan. VPN-nel próbálkoztál már? Sok helyen elfogadnak BTC-t vagy revolutot.
jan. 5. 20:53
 23/30 anonim ***** válasza:

Sétálj be egy külföldi bankba, és mondd el az ügyintéző kislánynak, hogy "Kezét csókolom! Számlát szeretnék nyitni online szerencsejátékozás céljából. Semmi közöm az országukhoz. Se lakcím, se állampolgárság, se munkaviszonyom nincs."

Szerinted engedélyezik a számlanyitást?:)

jan. 6. 04:33
 24/30 Alex Fly ***** válasza:
@23: a bankot ez rohadtul nem érdekli. Jobban teszed, ha azt mondod, hogy mennyi pénzt akarsz náluk elhelyezni -mert a banknál ez a lényeg...
jan. 6. 11:22
 25/30 anonim ***** válasza:
De, érdekli. Számos szomszédos országban próbáltam számlát nyitni, amikor itthon bekorlátozták a külföldi bookmakerek használatát, nagyrészt sikertelenül.
jan. 6. 14:31
 26/30 DK-s ***** válasza:

#25-nek:

Ha már a szerencsejátéknal tartunk, akkor fogadjunk!

Bármennyit fel merek tenni veled szemben hogy reggel átugrok osztrákba, nyitok egy számlát, és DÉLBEN itthon ebédelek Pécsen.

jan. 6. 14:46
 27/30 DK-s ***** válasza:
De ha Horvátba ruccanok át, akkor már 10-re itthon leszek.
jan. 6. 14:47
 28/30 Alex Fly ***** válasza:

@25: anélkül,hogy kimozdulnál otthonról, bármikor nyithatsz számlát pl. a Revolutnál vagy a Wise-nál. Minden hasonló felesleges kérdés nélkül.

Vagy ha nem akarsz ezéet számlát nyitni,akkor igényelhetsz Curve-kártyát, amit külföldön adnak ki és használhatod a meglevő bankszámláddal...

jan. 7. 02:18
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem fogadják el a kártyáit a Wisenak és a Curvenek azoknál az irodáknál, ahol én fogadnék.

26,

Kétlem.

jan. 8. 00:05
 30/30 DK-s ***** válasza:

🤣

Én pedig tudom.

jan. 8. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!