Néha a kurucinfót. Nem sok cikket olvastam el, inkább a téma, ami érdeklődési körömbe tartozik, az oda regisztrált tagok hozzászólásait, főleg covid idején.
Én nem vagyok regisztrált tag, másrészt nem sok értékelhető reakció hozzászólás van az adott hírhez, szokásos gőzkietesztés , zsidózás,cigányozás,szitkozódás. De, azért néha akad olyan hozzászólás, ami érdekes információkat tartalmaz. Amúgy még egymással is veszekednek.
A kurucinfón két cikket olvastam el az évek alatt. Amely Pintér Sándor gyors felemelkedéséről szól "mindig ott volt a hatalom mellett, mind a komcsi időkben, és a Fideszes időkben"
A másik cikk, amit elolvastam, az egy kiskorú lány gyilkosságról szólt "vérbosszú, véráldozat" Az apukája vadász volt. A lány torkát speciális vágással vágták el, a vére hiányzott, elvitték... majd arra a bamba gyerekre fogták, valami Tánczos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!