Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért csak gagyi online kaszinó...

Marci1992 kérdése:

Mért csak gagyi online kaszinók érhetők el magyaroknak?

Figyelt kérdés
Néha szoktam játszani, de 2-3 év kimaradt... Most gondoltam neki ülök kicsit és azt látom, hogy csak ilyem randóm szar magyar oldalak érhetők el vegas.hu és társai...amin kb a normál kaszinó kínálat 2%-át kínálja. Bet365, Unibet, Bwin mind elérhetetlen... Unibet-ből van egy magyaroknak külön változat boabet ami jóval szarabb az eredeti Unibetnél. Nem teljesen értem mi történt.

jan. 4. 12:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

#10 Persze, értem. Szóval az egyszerű, kis pénzű embereket elvágtál attól a szerencsejátéktól ami addig kifosztotta őket, közben ezzel sok bevételtől elesett az állam, a kaszinókba most is lehet menni, de oda nem a fizetését épp kezébe kapó kisember fog részegen betántorogni, hogy bedobálja a konyhapénzt az automatákba - de te kijelented, hogy nem az volt a kormány célja, hogy ez így legyen. Aha.

Miért kell hülyének lenni és ilyeneket kitalálni?

jan. 4. 14:29
 12/30 DK-s ***** válasza:
67%

#11-nek:

"nem a fizetését épp kezébe kapó kisember fog részegen betántorogni, hogy bedobálja a konyhapénzt az automatákba"

A lófaxt nem!

Látom, nem sűrűn fordulsz meg kaszinóban. Teljesen aljanép jellemzi, ugyanazok, akik korábban a kocsmában bűvölték a gyümölcs-pókert.

Annyi változott hogy valamelyest kultúráltabban viselkednek. Kénytelenek. A kaszinók többségében pedig (teljesen szabálytalanul) biztosított a dohányzásra kijelölt hely. Ott ugyan nincs gép, de a piádat viheted, és fűtött hely, tehát nem az udvar. Én megfordultam pár helyen, és a vendégkör az keitikán aluli. Hétköznap a reggeli-délelőtti órákat a kissebbségiek uralják, 5 után berobbannak a melósruhás emberkék.

jan. 4. 15:15
 13/30 A kérdező kommentje:

Fu ha, nem gondoltam volna hogy ennyi kiégett ember fog majd kommentelni :D

Mindenki megnyugodhat bőven van pénzem kaszinózni :) Rádásul én az élményért játsztó tipus vagyok nem a nyereségért, szóval nem kell komoly összegekre gondolni. Néha rászánok 20-30 ezret az évben vagy valami nevesebb mérközésre fogadok poénból, vagy van pár kártyajáték amit jobb valódi téttel játszani :) A kérdésem arra irányúl, hogy régebben sokkal több megbízhato oldalon lehet ezekkel hülyéskedni, most viszont a magyarok az összes ilyen oldalról le vannak tiltva és csak ilyen nagyon lebutított szarok vannak... de akkor pár kommentet nézve ez ilyen politikai lépés volt, hogy valakinek a zsebét tömjék ezzel.

jan. 4. 16:32
 14/30 DK-s ***** válasza:

#13-nak (kérdezőnek):

Írtam már hogy tölts le egy TOR böngészőt, és máris kibújtál a geo-tiltás alól! Azzal olyan oldalra mész fel, amilyenre akarsz, és azt csinálsz amit akarsz.

Én a Youtube-on szoktam leginkább használni, ha egy videóra azt írja, hogy az "Ön országából nem megtekinthető".

jan. 4. 16:44
 15/30 kutyafule4 ***** válasza:
#5 nem azt kédezte, hogy mi a véleményed arról, hogy a kérdező mire költi a pénzét. Amúgy rendes strarégiával például más játékosok ellen pókerben simán kijöhet pluszban.
jan. 4. 16:45
 16/30 Alex Fly ***** válasza:
Nagy valószínűséggel azért, mert a komolyabb kaszinóknak nem a magyar szerencsejátékos a célközönsége.
jan. 4. 18:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyi családot tesz tönkre és annyi társadalmit problémát okoz hogy persze ertjuk hogy "há de nem ez volt a kérdés" de csak oda kívánkozik az erkölcs és a moralitás által mondatva hogy ezt amúgy baromira nem kéne hagyni. Ugyanúgy mint a tv s jósműsorokat sem meg a jóslást és azért való fizetést sem, meg a homeopátiát sem. Ezek nekem nekem mindegy kategória. Szerencsetlen emberek akiket folyamatosan lehúznak és átvernek.
jan. 4. 18:54
 18/30 anonim válasza:

Letiltották a külföldi szerencsejáték oldalakra az utalást és az onnan érkező utalást is. Szóval aki tor böngészőt meg vpnt ajánlja, arra ne hallgass, mert a magyar bankok letiltják a kiutalást és a kártyádra nyeremény utalást is.

Ami maradt, az a vegashu lópikula bónuszokkal és csökkentett rtp slotokkal (playngo, pragmatic stb) Bővülget de csigalassúsággal.

Ami maradt, az a crypto kaszinók leginkább.

jan. 5. 18:49
 19/30 Alex Fly ***** válasza:
@18: És ha neked ilyen terveid vannak, akkor megakadályoznak ebben a magyar banki korlátok? Külföldi banknál vezetett számláról még nem hallottál?
jan. 5. 18:55
 20/30 DK-s ***** válasza:

Alex Fly-nak:

🤣

Szerintem nem.

jan. 5. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!