Más is érzékeli, hogy Donal Trump ex és jövendőbeli elnök úr győzelme óta a baloldaliak eléggé "idegállapotba" kerültek és elég nagy a feszültség az online felületeken?
Köszi a demonstrációt.
De a Tisza egy jobboldali párt, gondoltam szólok.
Nem, csak te.
Ha szükségét érzed beszélgess erről egy szakemberrel.
Azokat szoktam olvasni. De ott is lehetnek kamu profilok.
Mindenesetre tényleg sokszor csak az különbözteti meg a habzószájú jobb- és baloldali online kommentelőt, hogy kit utál. De a szenvedély és tűz ugyanaz.
Én utoljára akkor voltam ilyen heves, amikor tiniként tomboltak bennem a hormonok. Szóval kicsit ijesztő, hogy valakinek ez felnőttként is megmarad. Vagy lehet sok a tini kommentelő? Passz.
De a konfliktuskezeléssel komoly gondok vannak és egyik oldal sem tud elegánsan veszíteni.
vicces nézni, ahogy lemész trollba, édes kérdező. Pedig te nem vagy hülye, csak a legalja büdös tróger szolga. Kb fidelitaszos vidéki főiskolásos napszámos lehetsz.
A kötőjeleket helyesen írod, szorgalmad is van, csak patkány maradtál.
Elfelejtetted a Mi hazánkat. A Mi hazánk szavazói sincsenek oda Magyar Péterért.
Lehet Toroczkai úr híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!