Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Más is érzékeli, hogy Donal...

Más is érzékeli, hogy Donal Trump ex és jövendőbeli elnök úr győzelme óta a baloldaliak eléggé "idegállapotba" kerültek és elég nagy a feszültség az online felületeken?

Figyelt kérdés
Mostanában sokkal alpáribbak, vulgárisabbak. Ez véletlen egybeesés vagy az amerikai elnökválasztás váltotta ki, esetleg egy másik eseményhez köthető?

nov. 9. 11:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Köszi a demonstrációt.

De a Tisza egy jobboldali párt, gondoltam szólok.

nov. 9. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem, csak te.

Ha szükségét érzed beszélgess erről egy szakemberrel.

nov. 9. 12:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy ezt jobboldali trollok csinálják, akik így akarják lejáratni a baloldalt vagy a baloldalon vannak ennyire szánalmas emberek?
nov. 9. 12:09
 4/13 D-Mano ***** válasza:
45%
Nézz be egy Telex, 24.hu vagy hasonló kommentszekcióba, kérdező. Ők maguktól ilyenek sajnos... 😕
nov. 9. 12:11
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Vicces nézni ezt a vergődést 😂😂 És akkor még a baloldaliak idegesek, mi? 😂😂
nov. 9. 12:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Azokat szoktam olvasni. De ott is lehetnek kamu profilok.

Mindenesetre tényleg sokszor csak az különbözteti meg a habzószájú jobb- és baloldali online kommentelőt, hogy kit utál. De a szenvedély és tűz ugyanaz.

Én utoljára akkor voltam ilyen heves, amikor tiniként tomboltak bennem a hormonok. Szóval kicsit ijesztő, hogy valakinek ez felnőttként is megmarad. Vagy lehet sok a tini kommentelő? Passz.

De a konfliktuskezeléssel komoly gondok vannak és egyik oldal sem tud elegánsan veszíteni.

nov. 9. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

vicces nézni, ahogy lemész trollba, édes kérdező. Pedig te nem vagy hülye, csak a legalja büdös tróger szolga. Kb fidelitaszos vidéki főiskolásos napszámos lehetsz.

A kötőjeleket helyesen írod, szorgalmad is van, csak patkány maradtál.

nov. 9. 12:21
 8/13 A kérdező kommentje:
ok
nov. 9. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Én inkább azt érzékelem, hogy hazánkban a "jobboldali" fidesz trollok vannak idegállapotban amióta kiderült, hogy a Tisza párt vezet 😂
nov. 9. 12:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Elfelejtetted a Mi hazánkat. A Mi hazánk szavazói sincsenek oda Magyar Péterért.

Lehet Toroczkai úr híve vagyok.

nov. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!