Miért van ennyi pedo itt?
ma 16:13
Ebben együtt tudunk érteni, végre közös nevezőre jutottunk. 25 év alatt megszabnék egy 2-3 éves maximális korkülönbséget.
#21 Elég extra lenne ha egy 24 éves felnőtt ember nem dughatna a 28 éves párjával. Biztos hogy a pedofíliával van nektek bajotok? Mert nevetséges egy 24 éves felnőttet serdülőkor előttinek tekinteni...
A nemi erőszak, a kihasználás, a hatalommal visszaélés mind-mind büntethetőek a jelenlegi törvények szerint is. Az egyetlen helyzet amikor két fiatal, vagy egy fiatal és egy idősebb szexelhet egymással, ha azt mindketten akarják, és az idősebb fél nem használja ki a fiataabbat, nem erőszakolja meg, nem kényszeríti semmire, egészen egyszerűen jól érzik magukat. Az összes többit a jelenlegi törvények már tiltják. Értem hogy egyeseknek pusztán egy szám miatt morális problémájuk van, de ezért ne akarák már mások élvezetét elrontani, mások életvitelét megszabni. Épp eléggé korlátozzák a gyerekek jogait jelenleg is.
ma 17:04
A jogi felnőttkorral ellentétben az ember csak 20-25 éves korára lesz kifejlett példány, ezért gondoltam eddig a korig bevezetni valamiféle korlátot.
A 28 éves nyugodtan összeházasodhat 25-116 évig bárkivel, van ott is elég potenciális szexpartner, nem kell éretlenekre hajtani.
“A szexhez két ember kell. Ha az egyiknek megtiltod, megtiltod a másiknak is :D”
És ezt te csak egy 10 éves meg egy felnőtt relációjában vagy képes elképzelni. Vajon mit mond ez el rólad?
"És ezt te csak egy 10 éves meg egy felnőtt relációjában vagy képes elképzelni"
Nem igaz, szerintem minden életkorban 2 ember kell a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!