Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ügyfèlkapun mièrt szünt meg a...

Ügyfèlkapun mièrt szünt meg a tajszám lekèrdezès lehetősège?

Figyelt kérdés
Eddig taj szám alapján lehetett ellenőrizni a taj èrvènyessègèt. Mikor szüntettèk ezt meg?
2023. szept. 2. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Az Ügyfélkaput régóta kiváltó SZÜF (Személyre szabott ügyintézési felület) a TAJ nyilvántartás elérését is lehetővé teszi.

[link]

Többek közt ÜGYFÉLKAPU regisztrációval lehet belépni: [link]

És lekérdezhető a biztosítási jogviszony is: [link]

2023. szept. 3. 00:22
 2/6 anonim válasza:

Én is ezt próbálom épp kibogozni, de az első válasz alapján csak egy táblázatot tudtam letölteni és sehova sincs oda írva, hogy aktív-e a TB-m.

Ezek a sorok vannak a táblázatban: Nyilvántartási szám, Bejelentő név, FEOR, Jogosultság kezdete, Vége.

De hogy most aktív-e épp a TB-m, fogalmam sincs miből derítsem ki.

2023. szept. 7. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

✎ 2/ válaszból: „De hogy most aktív-e épp a TB-m, fogalmam sincs miből derítsem ki.” 2023. szept. 7. 19:25.)

Ha bármelyik sorban, jobb szélen, a „Vége” oszlopban nincs dátum, akkor még tart, azaz van az a biztosítási jogviszony.

Ha jobb szélen, a „Vége” oszlopban minden sorban van dátum, akkor minden biztosítási jogviszony lezárult, már nincs biztosítási jogviszony.

2023. szept. 8. 08:17
 4/6 anonim válasza:

3.

Köszönöm! :) Így már egyértelmű.

2023. szept. 8. 09:17
 5/6 anonim válasza:

Ez mind szép, de a hivatalos TAJ ellenőrzés megszűnt valamikor mostanában.

Amikor csak annyit adott vissza, hogy érvényes vagy sem.

Ki tudja, hogy miért szűntették meg? Vagy hova rakták át?

2023. szept. 21. 01:19
 6/6 anonim válasza:

Azt hittem én hülyültem meg...eddig ez logikus és fél másodperces lekérdezés volt, nem tudom miért tűntették el, de baromi idegesítő.

2023. nov. 5. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!