Ursula von der Leyen miért van olyan végtelen keresztényi türelemmel a barbár Orbán iránt, hogy újabb és újabb esélyt ad neki?
Megijedt Ursuna, ezt mondta Viktor amikor kiosztották.
Nem szó szerint, de tartalmilag kb.
- Önnók mindannyian támadják a szuverén hazámat, és a magyar embereket, de megígérhetem önöknek, nem leszek az adósuk, kész vagyok megvédeni a hazámat.
Fordítsuk le. Hazája alatt azt az autokratikus rendszert értette, amit kiépített, beleértve a választásokat. Magyar emberek alatt, azt értette, akik támogatják, és éltetik. Megígérhetem önöknek nem leszek adósuk, azt jelenti tele lesz plakátolva az arcukkal egész Magyarország, hogy ők a patás ördögök, mert nem tetszik nekik azt csinálok, amit akarok Magyarországon, épp most vett a vejétől 700 milliárdért irodaházakat.
6:
Egyelőre senki nem tudta még csak valószínűsíteni se, hogy Ursulának bármi haszna lett volna azon, hogy vészhelyzetben SMS-ben kommunikált egy uniós beszerzés kapcsán. Ez a beszerzési eljárás megsértése, de nem korrupciós cselekmény.
Bár nálunk is ilyesmiben merülne ki a korrupció…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!