Sokan miért lébecolják el a sulit?
azért lógják el, mert ettől menők.. aztán jön vmi indok:
- meg nem értett müvésztehetség, akinek nincs ideje matekórára
- sérült a lelke szegénynek mert a világfájdalmat ő érzi csak át
- nem értheti ezt meg más, hisz annyira megterhelő az iskola kell egy kis pihenés.(mellékes hogy a többi 80% diák tud járni iskolába)
am igen, a szakmunkásképzők iletve szakközepek is vannak legalább olyan nehezek szerintem mint 1-2 gimnázium... ott persze nem a amatekon van a hangsuly, hanem pl az alkalmazott geometrián..
speciel én szakmát tanulok (szakács), de emellett gimnáziumba járok és fogok elvégezni egyetemet is... viszont, előbb fogok szakácsként elhelyezkedni mint az egyetemi diplomával..
Én szakácsnak tanulok, és én vagyok az egyedüli, aki tényleg tanul a 36 fős osztályban. Nem egy olyan osztálytársam van, aki tényleg lóg, be se jár, nem tanul, zavarja az órát, na ezek le is néznek rendesen (stréber g.ci vagyok, meg sorolhatnám miket mondanak még), mert általában ötösre írom meg a dolgozatokat és tudom az anyagot.
Nem azt mondom, hogy nekem biztos jó életem lesz, mert leteszem a szakmát jó jegyekkel, de bennem van akarás, így könnyebb lesz az életem, mert nem fogom rosszul érezni magam a kötelező dolgoktól.
elhiheted hogy karrier ügyben jó életed/életünk lesz , lesz azoknak akik a szakmájukat azért tanulják mert azt szeretik csinálni.. persze hegesztő is hiányszakma és jólmegfizetik, viszont abszolut nem érdekel igy nem tudnám jó szivvel tanulni.. az őszi szünetben 40 órát dolgoztam konyhán mert érdekel az egész (azért 40et mer nov1.jén mégse mehetek:) )
ha valakit érdekel az amit tanul és ráadásul olyan szerencséje van h amit tanul az még hiányszakma is akkor karrier ügyileg jól fog állni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!