˘mit szóltok az új családi pótlékhoz? Húsz év fölött megvonták, habefejezte a sulit ha nem . A kiadás ugyanúgy megmarad bérlet stb ez nagyon nem korrekt szerintetek?
"Mit akar egy húszéves? Mért én tartsam el?"
Lehet, hogy tanul és nem tud mellette dolgozni. És a szülei nem gazdagok.
ezt:
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Komolyan, ez most mire jó? Ez nem iwiw, h így akkor az első helyre kerül a kérdésed....khmmm...LOL
Semmit. Ha a családnak annyira kell az a pénz, mármint ha annyira hiányzik, majd pályáznak szoctámra, ha jogosult rá a diák, akkor úgyis megkapja, annak az összege még magasabb is, mint a családi.
Amúgy meg egyetem mellett nem nagy művészet megkeresni a csp. összegét. Azért jó lenne már tudomásul venni, hogy egy 18 évet betöltött lényegében egy felnőtt ember. Az, hogy tanul, az ő magánügye.
Mondom ezt úgy, hogy én is tanulok. Sőt, úgy járok egyetemre, hogy gyerekem is van. De a csp. összegét röhögve megkeresem suli és gyerek mellett korrepetálásból. Bizony, ez egy ilyen világ, a pénzért dolgozni kell.
szerintem nem igazán korrekt dolog volt, hiszen én is pont nyár elején töltöttem be a 20-at így már én sem kapok szeptembertől csp-t, pedig jó lenne, mivel már nem élek otthon. Persze lehet azt mondani, hogy menjen el a 18-20 éves dolgozni, csak mindezzel az a baj, hogy nálunk a suliba jelenleg délután van az okj-s képzés (mivel délelőtt nincs elég hely a számunkra) és hiába vagy minden diákszövnél bejelentkezve, egyrészt csak azokat hívják akik protekciósak másrészt meg délelőtt nincs jóformán semmi meló. marad a hétvége, amikor meg már legnagyobbrészt a fősulisoknak adják ki a melókat a diákszövetkezetek...
Sajnos ez van, hozzá kell szokni... Csak az a baj, hogy nehéz hozzászokni a havi 14 ezer forint minuszhoz.... De ez már jobb nem lesz, csak rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!