amit elkérhet az a diákigazolvány vagy a jegy, ill, egyéb kedvezményre jogosító papír, stb.
Adataidat, személyidet nem kérheti. Csak rendőr.
a gyakorlatban viszont vissza fog tartani, sőt ha bliccelsz remélem pofán is vág tanuk nélkül
2010. jún. 2. 21:25
2/13 anonim válasza:
ha egy ellenőr felpofozna, tuti belevágnám a késem a gyomrába :D nah puxx :D
2010. jún. 2. 21:33
3/13 anonim válasza:
nem vagy köteles megadni az adataidat, és joga sincs visszatartani, viszont ha nem fizetsz és nem működsz együtt, kötelessége leszállítani ott helyben a járműről. Ha megkéseled, legalább nemcsak egy ellenőrrel, de egy bliccelővel is kevesebb lesz. Remélem hagyó miklós cellatársa leszel.
2010. jún. 2. 21:41
4/13 anonim válasza:
egyszer kaptam el egy ellenőr torkát mert szerinte szemtelenül beszéltem vele... azóta inkább marad a csönd és a várakozás ameddig tovább nem áll ;)
2010. jún. 2. 21:42
5/13 anonim válasza:
akinek van jegye/bérlete és normálisan felmutatja amikor kérik, annak szerintem nincs rossz tapasztalata az ellenőrökkel. Ez a nagy ellenségeskedés abból ered hogy sokan inkább bliccelnek. Aztán fikázzák az ellenőröket :D
2010. jún. 2. 21:42
6/13 bumbi02 válasza:
utolsónak igaza van... aztán még fel is háborodnak hogy de szemetek ezek az ellenőrök.... kb 8 éve buszozok, semmi negativ tapasztalatom nincs az ellenörökkel, h ha vna bérletem hagynak h ha nincsen akkor büntetnek azt kész... (eddig 1x büntettek mert otthon felejtettem a bérletem:) )
2010. jún. 2. 22:00
7/13 anonim válasza:
Mindig azok ugatnak az ellenőrökre, akik bliccelnek (magyarul lopnak és csalnak)! Jellemző!
Kérdezem én akkor mennyiben is jobbak mint Gyurcsányék?
Végül is csak az ország pénzét lopják a saját zsebükbe, max. nekik nincs lehetőségük annyit lopni.
2010. jún. 2. 22:05
8/13 anonim válasza:
Ha nem 300 ft felett mozognának a rohadt BKV jegyárai, miközben ők milliárdokat vágnak zsebre, akkor talán az utasok sem bliccelnének...
Ok-okozat emberek, ezt kéne már felfogni! Ilyen szolgáltatásért normális ember nem hajlandó ennyit fizetni. 150-180 Ft-os jegyár lenne a reális.
2010. jún. 3. 11:04
9/13 anonim válasza:
utolsónak: adom!
2010. jún. 3. 15:28
10/13 bumbi02 válasza:
a bliccelők többsége bőven kitudná fizetni a jegyet...tény hogy drágák, de sztem hogyha a buszon van 30 ember aki meg tudja venni pont a 31. ne tudná aki bliccel? akinek nincs pénze jegyre az nem busszal közlekedik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!