Melyik sulit ajánlanátok? (Szeged)
Most 6évfolyamos gimnáziumba járok, az első évem elég huzos volt, ezért 7. év végi jegyeim nem lettek a legjobbak...
(Általános iskolában végig tiszta 5-ös voltam)
Most el szeretnék innen menni Szegedre, egy olyan suliba/ tagozatra ahol a biológián/földrajzon/környezetvédelmen van a hangsuly..
Annyi problémám van még hogy inkább magolós vagyok, ezért inkább csak ezekben a tantárgyakban vagyok jó.
Gondolkodtam a Radnótiban és Tömörkényben.
Melyik suliról mi a véleményetek?
Milyen sulikat ajánlanátok még?
Köszi előre is :)
Két osztálytársam is a Tömörkénybe szeretne felvételizni biosz-kémiára. nem rossz, több ismerősömtől is hallottam felőle jókat.
Ha tényleg szereted ezeket a tantárgyakat, merem ajánlani a Tömörkényt. BÁR a Randótiból sokkal könnyebben be tudsz jutni egyetemre, főiskolára. A Tömörkény lazább.
Ha nagyon ráhangolódsz a tanulásra (4 éven át), akkor a Radnóti jobban megéri.
Én Tömörkényes vagyok, szerintem jó suli. A tanárok korrektek, tanulni kell, de azért nem szakadsz bele, tehát lehet bírni :)
Radnótiról én is azt hallottam, hogy erős, de igazából mást nem nagyon.
Köszi..:)
És az Eötvösről tudsz valamit.? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!