Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sokan miért lébecolják el a...

Sokan miért lébecolják el a sulit?

Figyelt kérdés
Van aki be se jár és van az aki bejár, de nem tanul és folyamatosan zavarják az órát. Az ilyenek nem gondolják azt, hogy magukért tanulnak. Vannak akik azt hiszik, hogy hú de királyok mert sikerült a kettest megszerezni. Az a vicces, hogy már lassan az lesz a szar aki tanul és a nagy arcok pedig sík hülyék. Az ember azért jár iskolába, hogy tanuljon. Az ilyenek miért nem mennek a leges legszarabb szakmunkásképzőbe ott már lehet, hogy semmit se kell tanulni. Az se biztos, hogy el tudják végezni és valami csövesek lesznek. De aztán majd 5-10 év múlva megnézhetik, hogy kiből lett több aki tanult és elvégzett egy egyetemet vagy abból aki nem és valami segédmunkás lesz mert egy szakmát se tudott letenni.
2010. nov. 5. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%

Figyu, azt kell hogy mondjam, hogy mire viszed a jövőben, nagyon nem az egyetemen múlik. Az egy jó belépő, de semmi más. Senkit nem érdekel Mo-n, hogy hanyassal végezted az egyetemet, senkit nem érdekel, hogy hány órára jártál be.

Én rengeteg olyan órát hagytam ki, amit abszolúte feleslegesnek tartottam, a fontosakra bejártam, megtanultam. Jelenleg pályakezdőként olyan állásban dolgozom, ami messze az átlag felett van (nem csak általánosságban, de a szakomon is, pedig az se rossz), és nagyon nem az egyetemen tanult dolgokkal kerültem be, hanem amit azon kívül. Hök, önkéntesség, erasmus, önképző körök, stb...

2010. nov. 5. 23:50
 2/14 A kérdező kommentje:

Én most inkább a középiskolára gondoltam. Ott nézik a jegyeket felvételinél.

Az egyetemen mindegy mi a jegyed csak legyen meg a diploma.

2010. nov. 5. 23:58
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
A középsuliban meg nem vágták nyakon őket a szüleik, és azt gondolják, hogy majd úgyis felveszik őket valamelyik egyetemre, ahol majd kapnak egy diplomát. És igazuk is lesz. De hogy nem ARRA az egyetemre veszik fel, ahol a munkáltatók által is elfgoadott diplomát kap, azt még nem fogja fel... erre lenne jó egy felelős szülő...
2010. nov. 5. 23:59
 4/14 anonim válasza:
86%

"Az a vicces, hogy már lassan az lesz a szar aki tanul és a nagy arcok pedig sík hülyék."

Az a baj, hogy ez már most így van. Nap mint nap tapasztalom ...

2010. nov. 6. 00:40
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, az a baj, hogy ez már általános iskolában jelen van. A szülők többségét meg baromira nem érdekli.

Nekem csak főiskolán voltak ilyen évfolyamtársaim, amikor bejártak éppen, akkor nem lehetett tőlük hallani az előadást, és miattuk olyanokat is kiküldtek vizsgáról bukással, akik becsületesen felkészültek, csak épp véletlenül rossz helyre ültek le.

2010. nov. 6. 00:47
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Azért mert nincs jövő.
2010. nov. 6. 00:59
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
A magoló stréberek elött nem biztos hogy van bármi lehetőség, a vilég az életképes embereké ezt pár jegy nem mutatja ki, a diploma mára semmit se ér egy szakma biztosabb megélhetés.
2010. nov. 6. 01:14
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
En azert lebecoltam mert nem volt semmi celom se a tanulassal se semmivel gondoltam majd lesz valahogy. De sosem tartottam arcnak se magamat se a tobbi link gyereket, igazabol irigyeltem a strebereket hogy tudnak ennyit tanulni. :$ szerencsere megjott az eszem idoben.
2010. nov. 6. 03:57
 9/14 anonim ***** válasza:
37%

"Az ilyenek miért nem mennek a leges legszarabb szakmunkásképzőbe ott már lehet, hogy semmit se kell tanulni."

Szerintem te is ellébecoltad kérdező, ha még azzal sem vagy tisztában hogy ott nem lehet. Ott bizony tanulni kell, diplomásan lehetsz hülye meg tudatlan, de egy szakmunkásnál kiütközik az első munkáján.

2010. nov. 6. 08:00
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Ja és a másik, hogy szakmunkásképzőből nincs szar. Ott komoly követelmények vannak nem lóghatod el.
2010. nov. 6. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!