Ki töltötte ki a drága miniszterelnökünk által küldött nemzeti konzultáció?
18 - Putyinon - és a barátain kívül - SENKI nem akar háborút!
Miért akarna?
Arról mi nem tehetünk, hogy Orbán Putyin barátja...
Elsősorban nem is a háborúról volt szó. Az értelmetlen döntéseikről.
1. Amíg 25 alatti voltam, nekem is kellett személyi jövedelemadót fizetnem. Mára nem kell a fiataloknak, de ha kellene, akkor nem lenne minden ilyen drága. A munkáltatók előbb vesznek fel egy adózó 25 év felettit akinek gyerekei vannak.
2. Családtámogatás. Így is sok jár nekik és úgysem a gyerekekre költik.
3. Tanárok fizetését növelték, de a hírekben mondták,hogy tervezik elvenni. Ez ebben a konzultációban miért is nem volt? Amúgy egyre pocsékabb tanárok vannak.
4. Szép kártyával lehessen albérletet fizetni... Ezt most a tv-ben idiótizmusnak gondolják,mert az is. Senki nem fog plussz pénzt költeni egy szép kártya lehúzó eszközre, hogy az albérlője fizesse az albérletet vele. Nem is tudna az egészet fizetni. Én is csak 15 ezret kapok a szép kártyára és az albérlet 100 000ft havonta.
A szép kártyával alig lehet fizetni. Egy nyomorult éttermi kajára egy tálra költsek 5000 ft, miközben 500 ft a boktban egy hétre kettőnkre tudok vásárolni.
Tavaly lehetett,de idén nem az Aldiban, Lidlben, Pennyben vásárolni. A Coop nagyon drága, de így is hol lehet, hol nem vásárolni.
El kellene törölni a szép kártyát és rendesen megfizetni a dolgozókat.
Kidobtam a kukába a levelet, mert úgysem hallgatnak a józan észre.
Már rég kifizethettük volna Brüsszelt, de így egyre adósággokba keveredünk. A mostani 25 év aluli adómenteseknek nem lesz jövőjük, mert nekik kell majd mindent kifizetniük. Magyarország nem lesz majd.
A politikusok magukra verik el a pénzt.
Bármikor megtámadhat minket Brüsszel,Amerika és Ukrajna.
Ha az ukránok győznek, akkor bosszúból megtámadhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!