Ki töltötte ki a drága miniszterelnökünk által küldött nemzeti konzultáció?
Figyelt kérdés
ma 20:43
A kérdező szavazást indított:
Béke párti és haza szerető vagyok ezért! Ezért természetesen igen.
Háború párti haza áruló vagyok! Ezért nem.
13 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Ha mindenki kitölti a nemzeti konzultáció akkor együtt fel tudjuk venni a kesztyűt Brüsszelel szemben!
ma 20:45
2/10 anonim válasza:
Éppen az imént landolt a kukában, darabokban😜
3/10 anonim válasza:
Kitöltöttem és visszaküldtem de természetesen azokat a válaszokat jelöltem meg, hogy Prüsszel javaslatait támogatom nem pedig a csúti sertéstepertőét.
5/10 anonim válasza:
Sajnos még WC papírnak is sz@r!
A kérdező szellemi színvonala már a szavazás lehetőségének kiírásával nyilvánvalóvá lett...
Én nem akarom felvenni a kesztyűt a szerződésben álló partnereinkkel, én örülök, hogy Brüsszel nem dől be Orbán baromságainak, inkább fellép ellene!
Feltétlen szelektív hulladékgyűjtőbe dobjátok ezt a szemetet, hogy valami haszna is legen!
6/10 anonim válasza:
#6 Azzal nyilvánvaló lett hogy komolyan veszi ezt az inzultációt....
7/10 anonim válasza:
Nagyon hasznos volt mert nagyon jól betudtam gyújtani a kazánba vele.
8/10 anonim válasza:
Én csak azért töltöttem ki, hogy fals eredménye legyen a Kubatov listának. Hiszen a konzultáció arra való a Fidesz számára, hogy mekkora a valós szavazóbázisa. Ha mindenki kitölti akkor torzul az adat. ;)
9/10 anonim válasza:
A közvéleménykutatóknak is azt mondom h a fideszt támogatom közbe nem :D
10/10 anonim válasza:
Mindegy hányan töltik ki, a Fidesz propaganda majd úgyis megmondja, hogy 13 millióan küldték vissza, és 130% velük ért egyet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!