Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mostani...

Mi a véleményetek a mostani nemzeti konzultácioról?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon hasznos ezzel a kormány feltud lépni az EU hibás döntései ellen és megtudhatják az emberek véleményét. Én és a családom kitöltöttük és vissza küldtük a drága miniszterelnök úrunknak remélem még 30 évig ö lesz a miniszterelnök.

2023. dec. 14. 00:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Nem félünk és nem fazunk, Orbán Viktor a Mi Királyunk. Hajrá Fidesz! 🧡🧡🧡💪💪💪
2023. dec. 14. 00:21
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Trollkérdés
2023. dec. 14. 00:25
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Nekem nincs saját véleményem, kedves kérdező. Viszont figyelem a kedvenc politikusaimat, akik eltorzult arccal, üvöltve szokták széttépni a konzultációs kérdőívet:

[link]

Így aztán én is ezt teszem, mert ez az okos néni számomra megfelelő igazodási pontot jelent. (Jut eszembe: hová tűnt ez a kedves néni? Mindig nézem a híradásokat, de az elmúlt közel 2 évben már nem látom őt. Mi történt vele? Ugye nem zárta ki őt az MSZP? Egy ilyen profi közgazdászt nehéz pótolni...) :DDD

2023. dec. 14. 00:42
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Már postázták? Én még nem kaptam meg. Remélem jó vastag boríték, sok papírral, h többször be tudjak majd gyújtani vele.
2023. dec. 14. 00:54
 5/12 A kérdező kommentje:
A 4-es állam ellenes
2023. dec. 14. 05:38
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
nem államellenes, csak van esze (szemben az ilyen fizetett bértrollokkal, mint te kérdező) tudja mi hova való.
2023. dec. 14. 05:46
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Mindegyik kérdés úgy kezdődik, hogy Brüsszel. Én széttéptem, és kidobtam. Majd ha ingatlanpiacról, közbiztonságból, cigányságról, vendégmunkásokról, akkumulátorgyárakról lesz benne szó, akkor kitöltöm.

Viszont nem vagyok hajlandó részt venni egy ilyen röhejes kamukonzultációban.

2023. dec. 14. 08:38
 8/12 anonim válasza:
79%
Semmiképp se számít a visszaküldése, ugyanis meg lettek már szavazva a szuverenitási törvények, melyekről szó van benne.
2023. dec. 14. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Olyanoknak való, mint a kedves kérdező. Egyem meg a szíved!
2023. dec. 16. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Röhej a mostani nemzeti konzultáció! Népbutítás! Kabaré! Ha kitöltöd és visszaküldöd akkor sem számít, mert már meg van szavazva sokminden, leszarják a véleményed.

“államellenes” 😂😂

2023. dec. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!