Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliaknak mi a baja a...

A baloldaliaknak mi a baja a mostani nemzeti konzultációval, amikor ők is hasonlót csináltak?

Figyelt kérdés

Egy kis emlékeztető:

[link]

[link]

[link]

Az MSZP ugyanilyen manipulatívan csinálta.

Csak, hogy ők nem idegenekkel, hanem önhibájukon kívül külföldre szakadt magyarokkal.

2015. máj. 17. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Te komolyan nem látod a nemzeti papírpazarlás és eközött a papírpazarlás között a különbséget? Nemár...

Nem mellesleg a fityisz enyhén elhazudja azt a tényt, hogy a magyar állam baszik arra rá, hogy elég gyorsan lefuttassa a kitoloncolási eljárást, nem pedig olyan hűdesok menekült érkezik ide, hogy nem győzzük kitenni őket.

A kettős állampolgárság meg jó döntés volt, szaré-hugyé meg lehet venni a magyart. Éljen :-)

2015. máj. 17. 19:58
 2/8 tetro ***** válasza:
Kérdező számodra nem jelent problémát, hogy a kormányunk 1milliárdot költ egy kérdőívre, egy olyan problémával kapcsolatban, ami lényegében nem is létezik Magyarországon? 1milliárdot dobunk ki a kukába. Ez a kétésfélszerese annak, amit az állam amúgy egy év alatt összesen költ a bevándorlókra. Szóval valóban nagyon komolyan a helyzet...
2015. máj. 17. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, a paksi atomerőművel kapcsolatban nem küldtek kérdőívet és arról sem kérdezték a birka népet, mit szólnának az ápolási díj megvonásához és a segélyek felére csökkentéséhez.Magyarán valójában köpnek a véleményünkre.A kérdőívet tehát nyugodtan feldughatják maguknak.Olcsóbb játék kéne a hülyegyerekeknek.
2015. máj. 17. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Az MSZP SOHA NEM tartott nemzeti konzultációt! Amit belinkeltél az Népszavazás volt. Az eredmény NEM volt (helyesen) és azt az akkor kormány figyelembe is vette.

A Fidesz viszont, amikor hatalomra került, már nem törődött vele, mert kellettek neki a határon túliak szavazatai. Azok szavaztak a mi dolgainkról, akik nem élnek itt, nem itt fizetnek adót, és a hátrányokat sem ők viselik.

Orbán pedig már nem az első Nemzeti Konzultációt tartja, drága pénzért, értelmetlenül. A kérdések is ostobaságok, és semmi haszna nincs nekik.

2015. máj. 17. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:

# 4:

Rosszul emlékszel, a többség támogatta a kettős állampolgárság bevezetését a 2004-es népszavazáson.

(Tudom most az következik, hogy de csak 1,5 millió a 8 millió választásra jogosultból, tehát 6,5 millió választó nemmel szavazott.)

2015. máj. 17. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Már leírták előttem, hogy erősen ferdítesz, ezzel nem bíbelődök.

Én csak egy kis ember vagyok, még az sem érdekes, milyen beállítottságú. A bajom a konzultációval az, hogy nem konzultálnak velem. Az ugyanis szakmai alapon történű megbeszélés. Én nem vagyok szakember azokban a kérdésekben, amelyben, amelyeket megvitatnánk.

De a kérdőívek is milyenek? Nincs jó válasz.

Sarkítok, karikatúrát rajzolok, de ilyenek.

Támogatná-e ön, hogy ötszörösére nőjenek a bérek, miközben a kiadások nem emelkednek?

a.) nem, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a béremmel, s még túl is fizetnek

b.) nem, mert akkor a főnököm elbocsátana

c.) igen, de arányosan legyenek magasabbak az árak is.

Mind a három hülyeség

2015. máj. 17. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a "konzultáció" alatt e fogalom jelentésének az ellenkezőjét értjük, és ha a milliárdos kiadások nem számítanak, továbbá, ha szakkérdésekről tökéletesen dilettánsoknak kell dönteniük, akkor semmi.
2015. máj. 17. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyerek komolyan nem érti, mi a különbség a nemzeti konzultáció és a népszavazás között. Megpróbálom egyszerűen leírni neked.

1. odamegyek hozzád, és azt mondom, hogy tökön foglak rúgni, de előtte megkérdezem róla a véleményed

2. a. nemzeti konzultáció esetén: te azt mondod, hogy ne rúgjalak tökön, de ez engem nem érdekel, mert a nemzeti konzultáció engem nem kötelez semmire, a véleményed meg leszarom, ezért akkor is tökön rúglak.

2. b. népszavazás esetén te arra szavazol, hogy ne rúgjalak tökön. mivel a szavazatok 100%-a nem és a népszavazás jogi értelemben engem kötelez, ezért nem rúglak tökön.

Értjük a különbséget?

Manipulatívnak meg igen, manipulatív mind a kettő. De egy népszavazás esetén számít, hogy mit ikszelsz be, esélyed van arra, hogy befolyásold a végeredményt, addig a konzultációnál semmi ilyen nem történik, csak az erőforrásokat pazaroljuk.

2015. máj. 18. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!