A baloldaliaknak mi a véleményük Szamuely Tiborról és a Lenin-fiúkról?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 16:47
1/8 anonim válasza:
Én elítélem őket. Ugye te is elítéled Héjjast, Prónayt, meg a Bacsót, Sallait, Fürstöt kivégzőket?
3/8 anonim válasza:
"Ugye te is elítéled Héjjast, Prónayt, meg a Bacsót, Sallait, Fürstöt kivégzőket?"
A kérdés nem erre vonatkozott.
4/8 anonim válasza:
"A kérdés nem erre vonatkozott."
Válaszoltam, egyes szám első személyben. Aztán huncutul visszakérdeztem. És tudod miért? Mert mi balosok tisztában vagyunk azzal, hogy minden ideológia zászlaja alatt vannak gazemberek (a kereszténység, mint vallás és intézmény sem kivétel ez alól), és szerintem akkor fair elítélni valamit, ha közben nem éltetjük a "saját oldalunkon álló" gazembereket sem.
5/8 anonim válasza:
"Aztán huncutul visszakérdeztem."
Na ezt nem kellett volna.
Írj ki egy kérdést, ha kérdezi akarsz.
6/8 anonim válasza:
"Na ezt nem kellett volna.
Írj ki egy kérdést, ha kérdezi akarsz."
És te kit érdekelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!