Ki töltötte ki a drága miniszterelnökünk által küldött nemzeti konzultáció?
Figyelt kérdés
nov. 26. 20:43
11/24 anonim válasza:
Szégyen, hogy ilyen primitív hülyeségekre verik el a közpénzt akkor, amikor az ország folyamatosan a nyomor mocsarába süllyed!
13/24 anonim válasza:
Ki nem töltöttem, jó lesz majd 50 év múlva elővenni, hogy milyen beteg egy világban voltunk...
Egyébként visszaküldöm a borítékot, mégpedig egy A/4-es Magyar Péter portréval.
15/24 anonim válasza:
Nagymamám elolvasta, aztán kidobta a szemétbe. Ki volt ez a barom, aki ezt elkövette? - kérdezte.
Mi meg megmondtuk neki.
Azóta már nem Fidesz szavazó.:)
16/24 anonim válasza:
Majd ha egy doboz tojás nem 999-ft lesz, nagyon szívesen kitöltöm a nemzeti konzultációt.
17/24 anonim válasza:
Áthúztam mindent, aztán nem adtam fel. MINEK????
18/24 A kérdező kommentje:
Elszomorító az eredmény sok ember háborút akar ezért nem töltötték ki a konzultáció. Ez a kérdés alatti szavazásból derült ki. Pedig a mi drága miniszterelnökünk az emberek jólétén dolgozik!
dec. 8. 21:15
19/24 anonim válasza:
És mivel ilyen sokan akik kormány ellenesek nem töltötték ki, ezzel lovat adva Fidesz alá, mert az lesz az eredmény, hogy 94-96% mindenben egyetért a Fidesszel.
Pont itt lenne a lehetőség megmutatni, hogy nem.
20/24 anonim válasza:
A véleményedet a szavazófülkében kell elmondani! Nem holmi konzultációs íven. Ennek az eredményét úgy alakítják, ahogy akarják. Jó, a szavazásét is, de azt talán kisebb mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!