Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki töltötte ki a drága miniszt...

Ki töltötte ki a drága miniszterelnökünk által küldött nemzeti konzultáció?

Figyelt kérdés

nov. 26. 20:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen, hogy ilyen primitív hülyeségekre verik el a közpénzt akkor, amikor az ország folyamatosan a nyomor mocsarába süllyed!
nov. 27. 05:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam
nov. 27. 11:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem töltöttem, jó lesz majd 50 év múlva elővenni, hogy milyen beteg egy világban voltunk...

Egyébként visszaküldöm a borítékot, mégpedig egy A/4-es Magyar Péter portréval.

nov. 28. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Én csak töröltem vele!
nov. 28. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Nagymamám elolvasta, aztán kidobta a szemétbe. Ki volt ez a barom, aki ezt elkövette? - kérdezte.

Mi meg megmondtuk neki.

Azóta már nem Fidesz szavazó.:)

nov. 29. 03:52
 16/24 anonim válasza:
88%
Majd ha egy doboz tojás nem 999-ft lesz, nagyon szívesen kitöltöm a nemzeti konzultációt.
dec. 6. 16:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Áthúztam mindent, aztán nem adtam fel. MINEK????
dec. 8. 20:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Elszomorító az eredmény sok ember háborút akar ezért nem töltötték ki a konzultáció. Ez a kérdés alatti szavazásból derült ki. Pedig a mi drága miniszterelnökünk az emberek jólétén dolgozik!
dec. 8. 21:15
 19/24 anonim ***** válasza:

És mivel ilyen sokan akik kormány ellenesek nem töltötték ki, ezzel lovat adva Fidesz alá, mert az lesz az eredmény, hogy 94-96% mindenben egyetért a Fidesszel.

Pont itt lenne a lehetőség megmutatni, hogy nem.

dec. 9. 07:21
 20/24 anonim ***** válasza:
A véleményedet a szavazófülkében kell elmondani! Nem holmi konzultációs íven. Ennek az eredményét úgy alakítják, ahogy akarják. Jó, a szavazásét is, de azt talán kisebb mértékben.
dec. 9. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!