Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez is csak propaganda, ami...

Ez is csak propaganda, ami most a háború kapcsán megy?

Figyelt kérdés
Nincs nagyobb esély a vh-ra mint máskor?
nov. 24. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Nincs, vagy te komolyan gondolod h Putyin megtamadna a natot amikor az ukranokkal se bir?

V h eu beszalna komolyabban a haboruba amikor eppen docog a gazdasaga?

nov. 24. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
De igen. Jöhet a slava ukraini ukriszopó lepontozókommandó. :D (nem vagyok fideszes, mielőtt az istenbarma még ezzel jönne, sőt nem követem amagyar médiát sem)
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy az.. Kell a hisztéria-keltés, különben nem lenne nézettségük, munkanélküliek lennének. Cirkusz és hiszti az egész..
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Persze, sőt, minden nap kitör a világháború! Most ez a slágertéma a Covid helyett.. A média=manipuláció, a politika meg cirkusz. A média munkásai meg a hisztériából, félelemkeltésből élnek meg, mert ez hozza nekik a nézettséget.
nov. 24. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Egészen biztosan nagyobb az esely, mint pl. 10 éve, amikor nem volt háború a szomszédos országban. Hogy mekkora az esély, azt nem tudom, de a konfliktus egyelőre csak mélyül. Klasszikus vh-t nehéz elképzelni, de hogy nem lesz-e valamiféle kiterjedt katasztrofális esemény, az kérdéses.
nov. 24. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Az USA lövi az oroszokat ukrán területről (mivel csak ők tudjak kezelni ezeket a nagy hatotavolsagu raketakat). Ha valaki azt mondja, hogy ez semmiseg, es a világ helyzete régen sem volt jobb, az nem tudom hol él... én sem mondom hogy tuti vh lesz, es nagyon remélem, hogy nem, de a világhelyzet határozottan rosszabb, mint 10-20-30 éve.
nov. 25. 06:59
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Ami a propaganddat illeti: igazából elég idézni orosz es az USA poltikikusok fenyegetéseit. Mikor hallottunk ilyen szintű ellenséges, uszító szónoklatokat mindkét részrol egymas ellen, es folyamatosan?

Mindig jön hogy á, ugysem teszik meg. Aztan meg megteszik...

nov. 25. 07:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Sose higyj azoknak, akik a beszélő dobozban vannak: mind hazudnak!!
nov. 25. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Bírom a nyugati propagandás gondolkodásodat. "Putyin az ukránokkal se bír" :'D

nov. 27. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!