Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez is csak propaganda, ami...

Ez is csak propaganda, ami most a háború kapcsán megy?

Figyelt kérdés
Nincs nagyobb esély a vh-ra mint máskor?
tegnap 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Nincs, vagy te komolyan gondolod h Putyin megtamadna a natot amikor az ukranokkal se bir?

V h eu beszalna komolyabban a haboruba amikor eppen docog a gazdasaga?

tegnap 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
De igen. Jöhet a slava ukraini ukriszopó lepontozókommandó. :D (nem vagyok fideszes, mielőtt az istenbarma még ezzel jönne, sőt nem követem amagyar médiát sem)
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Persze, hogy az.. Kell a hisztéria-keltés, különben nem lenne nézettségük, munkanélküliek lennének. Cirkusz és hiszti az egész..
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Persze, sőt, minden nap kitör a világháború! Most ez a slágertéma a Covid helyett.. A média=manipuláció, a politika meg cirkusz. A média munkásai meg a hisztériából, félelemkeltésből élnek meg, mert ez hozza nekik a nézettséget.
tegnap 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
19%
Egészen biztosan nagyobb az esely, mint pl. 10 éve, amikor nem volt háború a szomszédos országban. Hogy mekkora az esély, azt nem tudom, de a konfliktus egyelőre csak mélyül. Klasszikus vh-t nehéz elképzelni, de hogy nem lesz-e valamiféle kiterjedt katasztrofális esemény, az kérdéses.
tegnap 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!