Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Románia gazdasága tényleg...

Románia gazdasága tényleg hitelekből működik, és befektetés helyett felélik a pénzt?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam. Nyilván vannak jó húzásaik is, de most nem a román imádatra lennék kíváncsi, hogy ők mindig mindenben jobbak nálunk, hanem a tényleges helyzetre.
nov. 21. 22:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10.: A kérdésemé.
nov. 22. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:
#11. Ja értem. Akkor tehát nem. A 3. válaszban elég részletesen leírtam neked, nulla érdemi reakciót tudtál rá küldeni. Úgyhogy akkor erről ennyit.
nov. 22. 16:46
 13/14 A kérdező kommentje:

12.: A másik nem írta le elég részletesen?

De ha ennyire részletes vagy, akkor kérlek magyarázd meg, ebből hogy jön ki az a nagy jólét [link]

13%-ot emelkedett náluk 12 év alatt. Ez mégis mennyit fedez, pár százalékot? A többi nem inkább valódi teljesítmény volt?

nov. 22. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:

#13. A két komment elég jelentős átfedésben van egymással, de akkor ez egy újabb dolog, amit nem sikerült befogadni. Semmi gond.

A grafikonod egy jó első lépés, még azt kellene kikeresned mellé, hogy hogy alakult évről évre a román GDP-növekedés a vizsgált időszakban.

"Ez mégis mennyit fedez, pár százalékot?"

Minek a pár százalékát? Miről beszélsz?

nov. 22. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!