Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem fizetjük vissza az...

Miért nem fizetjük vissza az államadósságot?

Figyelt kérdés
Nem lenne sokkal jobb, ha néhány évig létminimum lenne, tehát tanárok eü dolgozók tűzoltók rendőrség és ehhez hasonlók fenntartásához szükséges összegre költ csak az állam, ami a GDPnek szerintem nincs 30 százaléka, szóval kb 1 év alatt vissza lehetne fizetni az államadósságot, utána pedig hitelektől mentesen, el lehetne kezdeni újra felépíteni az országot, a belső megtermelt javakból. A forint nyomtatását be lehetne szüntetni, és a nulláról elkezdeni, és annyival gazdálkodni, ami van. Nem túlnyújtózni a takarón. És akkor nem kéne az őrült kamatokat fizetni a nemzetközi bankmaffiának, hanem szuverén államként létezhetnénk.
nov. 19. 00:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
51%
Megpróbáltam elmagyarázni de mostmár tudom hogy csak trollkodsz
nov. 26. 00:11
 32/33 A kérdező kommentje:
Nekem a 10-5 teljesen reálisnak tűnik. Következő évben már csak 10-2, és elfogy a 7 államadósság. Első évben az ötből a minimumon elvagyunk, következő évben már csak 2 forintot kell visszafizetni, így már lehet 5 helyett nyolcból gazdálkodni. Tehát bőven jól tud működni az ország. Harmadik évben meg rendelkezésre áll a 10 forint, mert nem kell a kamatokat fizetni
nov. 26. 00:22
 33/33 anonim ***** válasza:
24%

10-7 : nem lehetséges mert leáll az ország

10-5 : lenne a helyes út, de a kormány nem +2 forintot adó uborkába fektetett hanem +0 forintot adó stadionokba meg neres milliárdosokba

nov. 26. 07:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!