Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Liberálisok! Most hogy Musk...

Liberálisok! Most hogy Musk náci karlengetését minden “konzervatív” bevédte, elfogadjátok hogy minden jobboldali fasiszta?

Figyelt kérdés

tegnap 08:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ezt miért egy liberálisnak kell elfogadni? Ezt a jobboldali szavazóknak kell elfogadni.
tegnap 08:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos a fasizmus nyúlványainak terjedésében a liberálisok a leginkább felelős emberek, mert nem hajlandók felismerni, hogy konzervatív ember nem létezik, minden jobboldali szélsőséges, népirtó hajlamú és veszélyes.
tegnap 09:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Liberálisként, én egyedül saját magamért és a családomért vagyok felelős.

Ha, valami nem tetszik és a számat tépem érte, az maximum önkéntes felelőségvállalás, de, már bocsánat, minden ember alapvetően saját magáért felel és talán a közvetlen családjáért.

tegnap 09:03
 4/13 Fsms ***** válasza:
100%
Ezt honnan veszed , h a liberálisok felelősek a fasizmus terjedéséért?
tegnap 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:
16%
Egyetértek
tegnap 09:06
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Én nem fogadom el. Márki-Zay Péter, és a turulszobornál nyilatkozó nyilasivadékok között ég és föld a különbség.
tegnap 10:09
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Ha egy antifa terrorista ep-széket kap, akkor addig pont nem érdekel.
tegnap 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te olyan szinten fogalmatlan vagy, amire ideológiától függetlenül azt mondaná egy épeszű ember, hogy az ilyeneknek nem való szavazati jog. És lehetek én liberális, fasiszta, náci, kommunista, anarchista vagy akármi, csakazért sem fogom megmondani melyik állásponttal értek egyet, ez nem változtat azon, hogy orvoshoz kéne fordulnod a téveszméiddel, mielőtt a társadalom számára is veszélyessé válsz.
tegnap 10:13
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok a te értékrended szerinti liberális, és nem minden jobboldali fasiszta. A fogalmak nem ismerete inkább, amiről itt szó van.
tegnap 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
9 teljesen tisztában vagyok a fogalmakkal, de azt gondolom, aki mérsékelten is, de támogatja a társadalmi hierarchiát az idióta
tegnap 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!