A liberálisok még kb meddig tolnák az ukrán-orosz háborút?
Figyelt kérdés
Csak én látom, hogy ez már a kretenizmus legteteje, amikor gigaméretű szívás van egész európában az energiaárak, szankciók miatt, és akkor a horror árakra, tönkremenő gyárakra az a válasz, hogy:
merafideszlop.
rosszagazdaságpolitika
romokbanazegészségügy, ogtatás, özzeomlott, csőd, álamadózság....
tegnap 07:11
1/13 anonim válasza:
Akármit is gondolsz róla, akármit is gondolok liberálisként róla, az a rossz hirem, hogy ezt nem mi fogjuk eldönteni. A két háborúban álló fél dolga és leginkább az agresszor országé, aki megtámadta Ukrajnát.
2/13 anonim válasza:
Senki nem akarja kitolni semeddig a háborút. Az oroszoknak kéne elhúzni Ukrajnából a ~csába.
4/13 anonim válasza:
Egészen addig amég nem nyernek (ergo oroszok nem vesztenek). Mindenki a saját meggyőződéseiért harcol.
5/13 anonim válasza:
"gigaméretű szívás van egész európában az energiaárak, szankciók miatt"
Verted volna akkor az asztalt mikor a Viktoristen megszavazta azokat a szankciókat....
6/13 anonim válasza:
Igen tesám a csúnya szankciók miatt😂 Véletlenül sem az elcseszett gazdaságpolitika miatt. Nem hogy örülnél hogy minél tovább tart, annál tovább tudja neked a Fidesz bemagyarázni hogy a háború miatt van az ő szerencsétlenségük.
7/13 anonim válasza:
Érdekes mód a Mészáros csoportra valahogy nem hatottak azok a csúnya szankciók.....
8/13 tgt válasza:
Liberálisként én már ma befejezném, sőt el se kezdtem volna. De sajnos ez nem a liberálisokon múlik, hanem az agresszor Putyinon, aki egyáltalán nem liberális.
9/13 anonim válasza:
Igazad van, ezek a kommunista kretének még nyomnák, de nemsokára kidöglenek egytől egyig, a fiatalok meg már nem veszik be a hazudozásaikat.
10/13 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy tőlem függ, hogy meddig tart a háború.
Akkor, most én kijelentem, hogy ettől a pillanattól, márpedig Putyin húzzon vissza Mordorba...
hmmm, a franc, akárhogy is eröldökök, akkor sem tőlem függ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!