Liberálisok, nem érzitek átverve magatokat az orosz ukrán háborúval kapcsolatban?
A nyugati média hónapokig képes volt azt hazudni, hogy a szankciók működnek, az orosz gazdaság összeomlóban van. A ruszkik mosógépekből szedik ki a chippeket, kerti szerszámokkal harcolnak. Kifogytak a harckocsikból, a lőszerből és rakétákból is. Azt mondták, hogy az ukránok 30 ezer katonát veszítettek 2 év alatt, az oroszok pedig minimum 10x annyit.
Az oroszokat vádoljátok propagandával, amikor a nyugati média se különb! Hazudnak, mint a vízfolyás. Józan gondolkodású ember már az elején tisztában volt azzal, hogy Ukrajna nem nyerhet.
Nem, mert nem csak nyugati sajtóból tájékozódok. Liberálisként pont hogy fontosnak tartom a különböző véleményeket és igyekszek különböző forrásokból tájékozódni.
Nagyon is tisztában vagyok vele, hogy mindegyik oldal ferdíti az igazságot, ez a mai világban már nem egy titkolt dolog. Aki teheti, a saját verzióját erősíti. De a háborúval kapcsolatban nagyon sok a félreértés is, pl. sok kommentelőnél látom hogy a veszteségek számár összekeverik a halottak számánál, de pl több magyar sajtó a háború elején rendszeresen használra a bomba szinonímájaként a rakétát, és egyszerre írták bombázásról meg rakétatámadásról ugyanabban a cikkben. De nyilván egyébként is ferdít mindkét oldal.
Nem.
Tudod, én liberálisként tájékozódom, és nem gondolkodás nélkül fogadom el azt, amit a média elém tesz. Tudom, ezt neked nehéz elképzelned.
Nem érzem ezt, tisztában vagyok vele, hogy egy háborúban mindkét oldal hazudik, illetve túloz. Ez mindig is így volt.
Ami engem jobban érint, az a magyar kormány álláspontja. Egyszer jó lenne, ha az oroszokat is felszólítanák a békére, mert láthatóan nem hajlanak rá.
Most lapítanak, mint sz@r a fűben!
Hol vagyok ukrán simogatók?
Lehet csak zokognak a sarokba...
Én mondtam nekik, hogy kellemetlen lesz a felébredés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!