Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel Trump...

Hogy dolgozzam fel Trump győzelmét? Légyszi csak az vàlaszoljon, aki nem jobboldali

Figyelt kérdés
Demokrata vagyok, és komolyan aggódom hogy a kedvenc országomból fasiszta diktatúra lesz és hogy Trump megadásra kényszeríti Ukrajnát, és jönnek az oroszok.

nov. 7. 18:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Így:

[link]

[link]

nov. 7. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Én már csak egy kávét kérek.
nov. 7. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Amerika a legszabadabb hely a világon, ezt Trump alatt sem fog változni. Én nem tulajdonítok akkora jelentőséget annak, hogy változik most az elnök személye. Trump is amerikai érdekeket képvisel.
nov. 7. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

Az megvan, higy az USA-ban nem egy kézben/ egy pártban összpontosul a hatalom, mint nálunk köszönhetően a fidesznek? Amerikában még működnek a fékek és ellensúlyok, nem az elnök dönt mindenről egy személyben, külpolitikában meg pláne nem, mint nálunk Vitya. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok minden a szövetségi államok szintén van szabályozva. Akár olyan dolgok is, mint a halálbüntetés vagy a fegyvertartás.

Javaslom kicsit jobban tanulmanyozd az Egyesült Államok politikáját és szervezetét, ha már a "kedvenc országod".

nov. 7. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Az amerikai transz libsi szivárványos hülyegyerek is nehezen viselte, milyen szépen beszél a nagyival.

[link]

nov. 7. 22:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Get a life. ;)
nov. 8. 06:17
 17/18 A kérdező kommentje:

14 én tökéletesen tisztában vagyok az amerikai államszervezet működésével, de a Legfelsőbb Bíróságot a sajàt embereivel töltötte fel, és most a Szenátusban és a lehet hogy

Képviselőházban is többséget szerzett, amivel nincs kontrollja

nov. 8. 06:24
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Tetszettek volna jobban kormányozni, jobb jelölte(ke)t állítani, stb.
nov. 8. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!