Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Végignézve ezt a videót...

Végignézve ezt a videót (20perc), mi a véleményetek az USA-ról és a jelenleg zajló Orosz-Ukrán háborúról? (Csak az válaszoljon aki tényleg végignézte a videót!)

Figyelt kérdés

Illetve hogy az EU vezetése kikerülhet e valaha az USA befolyásoltsága alól, vagyis hogy az intézkedéseikkel ne az USA érdekeit támogassák hanem az EU-ét?

Videó: [link]

És ha már megnézted az előző videót, akkor leeshet az is hogy a jelenlegi Grúz "ügynök törvény" elfogadását is az USA próbálja megakadályozni, vagyis a háttérben ők pénzelik a zavargások szervezőit. Ugyanis a törvény elfogadásával az USA elveszítheti Grúziában a befolyását.

[link]

2024. máj. 15. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Benne van a videóban a lényeg, a Szovjet Únió pontosan ugyanezzel próbálkozott. Vagyis, ami ma történik az orosz rendszerben, semmivel sem lenne nekünk jobb, mint az USA.
2024. máj. 15. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
A lövöldözés Ukrajnában 2014-ben kezdődött, az amerikaiak által szervezett / támogatott puccs után.
2024. máj. 15. 10:36
 3/10 A kérdező kommentje:
De olyan opció miért nincs hogy az EU független legyen? Vagyis hogy se az Orosz és se az USA érdekeit nem szolgája?
2024. máj. 15. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Az EU nem akar Oroszországhoz tartozni és nekem ennyi bőven elég is, ha Magyarország akar, felőlem akarjon, én nem kivánok egy ilyen országban leélni egy életet.
2024. máj. 15. 10:41
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 Azzal valóban nincs baj hogy nem akar Oroszországhoz tartozni, de azzal már igen hogy ilyen szinten az USA érdekeit képviseli, sok esetben az EU érdekeinek rovására!
2024. máj. 15. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Ha, a jelen az amerikai érdekek kiszolgálása és ebben a jelenben nekem jó, hogy az EU állampolgára vagyok, akkor én remélem, hogy ilyen is marad.

Én nem akarok egy olyan világban élni, mint, amit ma Oroszország jelent.

2024. máj. 15. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
15%
4: Mégis ki mondta neked, hogy Magyarország Oroszországhoz akar tartozni?
2024. máj. 15. 10:46
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

7, mégis miből gondolod, hogy bárki is mondta ezt nekem?

Matematikus megoldásokkal és a fizikai törvényszerűségeket figyelembevéve következtettem ki.

2024. máj. 15. 10:49
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

"Grúz "ügynök törvény" elfogadását is az USA próbálja megakadályozni, vagyis a háttérben ők pénzelik a zavargások szervezőit."

Múlt századból ránk matadt, jól ismert szovjet propagandaklisé: a társadalomnak vagy annak egy részének nem lehet önálló,akár a megválasztott akár az illegitim/elnyomó vezetéssel szembeni véleménye vagy érdeke, mert? Ja mert akkor fizetett ügynök... :)

Ezek annyira átlátszóak,főleg a 21. században ahol már nem csak egy rádió vagy újság nyújt információforrást, mint anno 1924-ben...

2024. máj. 15. 11:08
 10/10 MDaniel98 ***** válasza:
48%
3# Ahhoz erősebb helyi (európai) vállalatok, gazdaság kellene.
2024. máj. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!