Ehhez mit szóltok, kedves fidesz ellenes tisza rajongók?
Egy újabb bizonyíték arra, azok után, hogy az ukránok ügyében a fidesz érdekeinek megfelelően nem szavazott a tisza, hogy mp-t kik küldték.
21- én meg csak leírtam, hogy a propagandisták szokása azzal vádolni másokat, amik ők maguk.
De úgysem fogod kibírni és fogsz még energiát fektetni bele.
25- az mit mond a sorok között, hogy ő nem fog politizálni, nem megy az ep-be, hogy o1g a bálványa volt és csalt, lopott, hazudott vele együtt?
Félreértés ne essék, nem vagyok gyurcsány fan sem.
26/ Akkor szálazzuk szét:
"az mit mond a sorok között, hogy ő nem fog politizálni, nem megy az ep-be"
-Ezt a két dolgot nem tudom hol és mikor mondta, (én arra emlékszem, hogy vacillált a dolgon, hogy beüljön e az ep-be vagy nem) de még ha mondta is valahol ebbe nem látok semmi különöset még ha így is volt. Valaminek a hatására (pl. nagy népszerűség) vagy egyszerűen taktikai okokból úgy ítélte meg változtat a korábbi véleményén.
"o1g a bálványa volt"
- Ezt ilyen szóhasználattal szintén nem tudom, hogy hol és mikor mondta, de az biztos, hogy szimpatizált vele. De ezzel nem gondolom, hogy egyedül lett volna, mert a 2010 előtti Orbán elég sok embernek volt szimpatikus, akik már kiábrándultak belőle. (pl. Hadházy, Vona stb.)
"csalt, lopott, hazudott vele együtt?"
- Mivel benne volt a körben, nyilván sok mindent látott, de az csak feltételezés, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!