Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ehhez mit szóltok, kedves...

Ehhez mit szóltok, kedves fidesz ellenes tisza rajongók?

Figyelt kérdés

[link]

Egy újabb bizonyíték arra, azok után, hogy az ukránok ügyében a fidesz érdekeinek megfelelően nem szavazott a tisza, hogy mp-t kik küldték.

okt. 29. 04:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
#20 Nem. Leírtam, hogy mitől vagy 1 bites. De mondom, nem ér meg ennyi energiát, úgyhogy én meg is hagylak a kis világodban.
okt. 29. 06:49
 22/27 A kérdező kommentje:

21- én meg csak leírtam, hogy a propagandisták szokása azzal vádolni másokat, amik ők maguk.

De úgysem fogod kibírni és fogsz még energiát fektetni bele.

okt. 29. 06:56
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezen most mit csodálkozol?
okt. 29. 07:09
 24/27 anonim ***** válasza:
Elég sok mindent elmond a kétfarkúról, hogy a Transparency-t bármilyen magyar ügybe is be akarná vonni...
okt. 29. 08:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ugyan Tisza rajongó, de leírom a véleményemet. Én úgy gondolom ahhoz, hogy le tudjon választani Fidesz szavazókat szükséges, hogy őket is megnyerjen bizonyos gesztusokkal. Ez történik most. A közel 40%-al az ő pártja már néppártnak számít. Minden irányból jönnek hozzá szimpatizánsok a szélsőjobbtól a liberálisig. Ez egy vékony jég, ahol mindenkinek 100%-ig megfelelni lehetetlen. Itt mindenkinek engedni kell egy kicsit, aki a Fideszt szeretné leváltani, máshogy nem megy. Csak a sorok között kell tudni olvasni.
okt. 29. 23:17
 26/27 A kérdező kommentje:

25- az mit mond a sorok között, hogy ő nem fog politizálni, nem megy az ep-be, hogy o1g a bálványa volt és csalt, lopott, hazudott vele együtt?

Félreértés ne essék, nem vagyok gyurcsány fan sem.

okt. 30. 11:58
 27/27 anonim ***** válasza:

26/ Akkor szálazzuk szét:

"az mit mond a sorok között, hogy ő nem fog politizálni, nem megy az ep-be"

-Ezt a két dolgot nem tudom hol és mikor mondta, (én arra emlékszem, hogy vacillált a dolgon, hogy beüljön e az ep-be vagy nem) de még ha mondta is valahol ebbe nem látok semmi különöset még ha így is volt. Valaminek a hatására (pl. nagy népszerűség) vagy egyszerűen taktikai okokból úgy ítélte meg változtat a korábbi véleményén.

"o1g a bálványa volt"

- Ezt ilyen szóhasználattal szintén nem tudom, hogy hol és mikor mondta, de az biztos, hogy szimpatizált vele. De ezzel nem gondolom, hogy egyedül lett volna, mert a 2010 előtti Orbán elég sok embernek volt szimpatikus, akik már kiábrándultak belőle. (pl. Hadházy, Vona stb.)

"csalt, lopott, hazudott vele együtt?"

- Mivel benne volt a körben, nyilván sok mindent látott, de az csak feltételezés, hogy bármilyen bűncselekményt elkövetett volna.

okt. 30. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!