Ehhez mit szóltok, kedves fidesz ellenes tisza rajongók?
Figyelt kérdés
Egy újabb bizonyíték arra, azok után, hogy az ukránok ügyében a fidesz érdekeinek megfelelően nem szavazott a tisza, hogy mp-t kik küldték.
okt. 29. 04:26
1/27 anonim válasza:
Semmit, olvasd el alatta Peter kommentjet es megkapod a valaszt
2/27 A kérdező kommentje:
1-es. Mellé beszélt. Ezek a javaslatban szereplő diák szervezetek voltak aktívak, ők álltak ki az érdekeikért.
okt. 29. 05:01
3/27 anonim válasza:
Ha meg mellette szavaznak, akkor a másik oldalról kapják, hogy gyurcsány emberei. Igazi egy bites gondolkodás. Inkább azt kellene megérteni és elfogadni, hogy valamiben a fidesszel egyezik az álláspontjuk, valamiben az ellenzékkel, ettől még egyikhez sem fognak tartozni. Mivel csak igennel és nemmel (plusz tartózkodással) lehet szavazni, ezért nincs több lehetőség. Vagy tartózkodnak, akkor meg szintén hörögni fog a nép, amiért nem foglalnak állást.
4/27 A kérdező kommentje:
3- mi volt a gondjuk azzal, hogy azok a diákok, akik hallatni akarják a hangjukat, a rendszer ellen, megtehessék ezt?
okt. 29. 05:27
5/27 anonim válasza:
#4 Azt ők már elmondták. Másoljam ide vagy meg tudod keresni?
6/27 A kérdező kommentje:
5- Szerintem már megtaláltam, de ide másolhatod, mire gondolsz.
okt. 29. 05:30
7/27 anonim válasza:
Akkor nem másolom ide. Baranyai facebook posztja alatt leírta MP, bárki elolvashatja.
8/27 A kérdező kommentje:
7- persze hogy nem másolod, mert te is tudod, hogy kamu szöveg.
Arra gondolsz, hogy azok is képviselhessék magukat, akik nem akarják képviselni?
Épp ez volt ennek a szavazásnak a lényege, nekik is meg volt a lehetőségük, hogy tiltakozzanak az oktatás helyzete miatt, de nem tették.
Ez ugyanaz, mintha elvárnád a fidesztől, hogy tiltakozzon saját maga ellen, de nem teszi. Röhej.
okt. 29. 05:39
9/27 anonim válasza:
#8 Ezen miért velem próbálsz nekiállni vitatkozni? Egy szóval sem írtam, hogy egyetértek a döntéssel. Arra mutattam rá, hogy bárhogy szavaznak, azzal az egybitesek szemében vagy fideszpártiak, vagy gyurcsánypártiak lesznek. MP magyarázkodását sem tisztem megvédeni. Szállj be a facebook kommentharcba, ha annyira válaszokat akarsz kapni a kérdéseidre.
10/27 A kérdező kommentje:
9- eszem ágában nincs elvakult hívőkkel vitázni. A kérdésem azoknak szólt, akik hajlandók elgondolkodni rajta, miért nem szavazták meg ezt az érdekképviseleti kérdést, amit a diákok kezdeményeztek. Miért nincsenek a diákok mellett, pártpolitika helyett, "ügyek mentén" ahogy kamuzták?
okt. 29. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!