Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ehhez mit szóltok, kedves...

Ehhez mit szóltok, kedves fidesz ellenes tisza rajongók?

Figyelt kérdés

[link]

Egy újabb bizonyíték arra, azok után, hogy az ukránok ügyében a fidesz érdekeinek megfelelően nem szavazott a tisza, hogy mp-t kik küldték.

okt. 29. 04:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
#10 Wow, dobálózol ám a hülyeségekkel. :) Nem vagyok elvakult hívő, de áruld már el, hogy mi a fenéből következtettél erre. Teljesen pártatlan és tényszerű minden, amit leírtam. Ha valami elvakultság, akkor az az, amit te csinálsz.
okt. 29. 05:53
 12/27 anonim ***** válasza:
#10: azok már elgondolkodtak rajta? Most örülsz?
okt. 29. 06:05
 13/27 A kérdező kommentje:
11- Nem vagy elvakult, csak próbálod megmagyarázni, miért vannak pártatlan állasponton a tiszások, ha a fidesz érdekeinek megfelelően szavaznak... Nem én kértem, hogy legyél az ördög ügyvédje.
okt. 29. 06:10
 14/27 A kérdező kommentje:
12- igen, akkor örülök. Annak nem örülnék, ha a fidesz mellett a fidesz lenne az ellenzék is.
okt. 29. 06:12
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
#13: ha szerinted minden csak abban a dimenzióban értelmezhető, hogy Fidesz érdeke vagy Fidesz nem érdeke, akkor úgysem értesz más álláspontot.
okt. 29. 06:15
 16/27 anonim ***** válasza:
#15 Így van, pont erre próbáltam én is rámutatni a kérdezőnek, de úgy látszik ő is az egybitesek táborát erősíti.
okt. 29. 06:23
 17/27 A kérdező kommentje:
15- abban a dimenzióban nem tudom értelmezni, hogy a diákok érdeke kapott lehetőséget, mert nem kapott.
okt. 29. 06:24
 18/27 A kérdező kommentje:

16- Más álláspontot azok a civil szervezetek, kisebb pártok képviselnek, akik az orbán-gyurcsány rendszer ellen vannak.

Akkor ki az 1 bites? Nem azok, akik ezt a korrupt rendszert támogatják?

Igaz, akik benne vannak, nem mind 1 bitesek, csak gazemberek, ha már ennyire bejön neked az 1 bitezés.

okt. 29. 06:31
 19/27 anonim ***** válasza:
86%

#18 Akkor elmagyarázom, mit jelent az 1 bit, mert láthatóan fogalmad sincs: 1 bit csak két értéket tud felvenni, a 0-t vagy az 1-et. Nálad ez a két érték: "érdeke a Fidesznek" és "nem érdeke a Fidesznek". Ezeken te nyilvánvalóan képtelen vagy tovább látni, ezért mindent és mindenkit beleszorítasz valamelyik skatulyába.

Tulajdonképpen parttalan így veled bárminemű vita, mert egyből skatulyázol mindenkit (engem pl. elvakult Tisza hívőnek) és így pillanatok alatt eltávolodsz a valóságtól. Több energiába kerül visszaterelni a dolgokat a valóság medrébe, mint amennyit ez megér. Egyszerűbb téged az egybites kis világodban hagyni.

okt. 29. 06:40
 20/27 A kérdező kommentje:
19- világos, ha nem csak tiszába, fideszbe tudok gondolkozni, akkor én vagyok az 1 bites, mert jobban körülnéztem a lehetőségek között...
okt. 29. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!