Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Donáth Anna az Azonnalinak adott interjúban azt mondta, hogy örül Reddites rajongó csoportjának és nem tartja negatívnak a mémmé válást?

Figyelt kérdés

[link]

Az interjúban végén megkérdezték az újdonsült elnökasszonyt a Redditen lévő „Donáth Anna lábai” nevű topicról.

2021. dec. 2. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Ostoba liba
2021. dec. 2. 09:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Donáth Anna a podcastban az ezzel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy őt nem zavarja az sem ha a lábfejével szerez szavazatokat magának és a pártjának – ez a fajta „rajongás” számára még belefér.
2021. dec. 2. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Migráncs simogató mém nincs? :(
2021. dec. 5. 18:28
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
xD
2022. aug. 25. 15:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
hol ez a reddites oldal? :)
2022. aug. 26. 03:38
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
nekem is bejönnek a lábai
2022. szept. 6. 16:37
 7/12 Pikk Ász ***** válasza:
14%
Szép nő de butuska.
2022. szept. 7. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
8: nem különösebben szép nő, de csinos. viszont elég okos és jól tud beszélni.
2022. szept. 7. 21:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobrevhez képest szép, amúgy nem annyira, az esze meg...
2022. szept. 16. 10:54
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Én 1-2 hónapja fedeztem fel őt. Szerintem egészen jó nyomon jár. Követem a videóit, nagyon is okos dolgokról beszél és értelmesen kifejti az írásaiban a mondandóját. Mostanra már kezd megkomolyodni. Most majd megőszül, aztán ráébred olyan dolgokra, amelyekről eddig azt hitte, hogy tudja. A felelősség vállalása és fontossági sorrendjei úgy vélem oly mértékben fognak megváltozni, amely további pozitív fordulatot fog eredményezni a politikájában és az életszemléletében.

Egyedül azt sajnálom, hogy az anyaság meglehet elveszi az idejét a politikától. Igaz ez érthető. Tehetséges és hatalmas lehetőségek rejlenek benne.

2022. szept. 17. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!