Jakab Péternek igaz, hogy Erdélyben is nagy rajongó tábora van és jó sok szavazatot fog elszívni a Fidesztől ezáltal?
Figyelt kérdés
A parlamentben mindig nagymagyarországos laptopos erdélyiekkel van körülvéve. Úgy hallom, egyfajta személyi kultusza is kezd kiépülni az Erdélyi magyarság körében.
Ez nagy probléma a Fidesznek nem? Hiszen eddig a külholi magyarok 95+%-a Fidesz szavazó volt, de Jakab kemény konkurenciaként lépett fel, mint igazi magyar.
2021. jún. 12. 19:31
1/9 anonim válasza:
Igen Erdélyben is és az RTL klub is teljesen mellette áll.
2/9 anonim válasza:
Orbán vezette be a kettős állampolgárságot számukra. 😊
4/9 anonim válasza:
Erdélyben agyonütnék ezt a udvari bolondot, nem véletlen nem megy oda
5/9 anonim válasza:
Az EU is mellette van és Sargentini is.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Hát ilyenről én nem hallottam, pont az ellenkezőjét tudom elképzelni,miután a Jobbik a DK-nak lett a legnagyobb támogatója, amely párt nem adna szavazati jogot az erdélyieknek.
9/9 anonim válasza:
Milyen nagy probléma Jakab az országnak. Ez itt a lényeg!
Megjátsza az eszét, hogy egy csomó alulműveltet megnyerjen Gyurcsánynak. Őket tudják csak megvezetni. Az meg bevezeti megint az országot a munka- és pénznélküliségbe. De a tvben bóvli kabarét nyomat megint, és ezután levezetésképpen komcsi, rúzsozott nyuggerek tollboában mulatósra rázzák majd az m1-n. Ez ám a bóvli köbfoka! Istenem add, hogy ne így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!