Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem lehetne elfogadás LMBTQ...

Nem lehetne elfogadás LMBTQ nélkül?

Figyelt kérdés
Ha az összes LMBTQ ember megkapná az összes jogot, ami megilleti őket, akkor abbahagynák az LMBTQ baromságot? Tudom, hogy sok meleget nem érdekli az LMBTQ, de mér kell minden rendezvényen, vagy bárhol ezt mutatni? Ha meglenne a teljes elfogadás leállnának? Most is, megnéztem a "Szex Oktatás" nevű sorozatot, több benne az LMBTQ ember mint a hetero. Én értem, hogy fogadjuk, el de a 10 emberből 8 meleg/non bináris/transz/queer és a maradék hetero. Én elfogadom őket, meg minden, van is ismerősöm aki meleg, de ennyien azért mégse vannak.
aug. 4. 09:05
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
21# Igen, bocs, közben rájöttem, hogy sori nem is lehet
aug. 4. 13:05
 22/33 anonim ***** válasza:

Anno feltettem a kérdést.

itt vannak a válaszok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__122..

aug. 5. 22:18
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
De, LMBTQP nélkül lehetne elfogadás. LMBTQP-vel soha nem lesz, de nem is ez a céljuk, hanem a propaganda és a provokáció.
aug. 6. 08:17
 24/33 anonim ***** válasza:
70%

" Furcsa, emlékeztek mondjuk 15 éve milyen hiszti volt a Melegfelvonulás miatt? Több ezres ellenvonulás volt, meg itt a gyakorin meg minden netes oldalon őrjöngtek a jobberek..."

Ezen a szennyoldalon most is ugyanúgy őrjöngenek a nyomott "agyú" jobberek...

aug. 8. 17:16
 25/33 anonim ***** válasza:
24! Nem igaz ez sem! Konkrétan az ideig Pride idején egy vagy két kérdés volt összesen a témában. Korábban volt, hogy több mint száz!
aug. 8. 20:23
 26/33 A kérdező kommentje:

24# Látom nagyon nehéz felfogni.

Ha mindenki el lenne fogadva, akkor miért kéne felvonulás? Miért jogokat kérnek, amiért vonulnak?

Nekünk jobbosoknak nem a melegekkel van bajunk, hanem az LMBTQ-val. Nagyon sok meleg nem is vesz részt a Prideon, mert egy baromság. Van meleg ismerősöm, és teljesen elfogadom de ő se megy a Pridera :D Remélem felfogjátok végre.

A nem heteroszexuális embereket majdnem mindenki elfogadja (Aki nem az hülye), de a nonbináris bigender agymenéseket nem. Nem az a baj, h vannak ilyen emberek, hanem hogy ezt nyomják a gyerekeknek a sorozatokba meg más helyeken. Mert a gender nem olyan mint a szexualitás. Azt tényleg bele lehet nevelni a gyerekbe. Ez olyan mint ha egy tini fiú lányokkal barátkozik és meglát a neten egy transzot, és megnézni, hogy miért transz, és azt látja hogy azért lett transz, mert lányokkal barátkozott. Ez pszihológialilag hatni fog rá, és lehet tönkre teszi az életét, mert egy ilyen ostoba bemagyarázta neki. Értitek mi a baj? Nem a melegekkel van a baj, hanem a genderrel.

aug. 9. 10:42
 27/33 anonim ***** válasza:

Nincs gender propaganda. Fordítva van. Eddig soha nem szerepeltek ilyenek a filmekben/sorozatokban. Most meg már igen.

Szóval kb megvan az egyensúly.

aug. 9. 11:08
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván minden meleg adja vissza a gyülekezéshez való alkotmányos alapjogát, csak, hogy a homofób jobbos parasztok ne hisztizzenek, hogy évente egyszer van egy pride, amire senkinek sem kötelező kimenni :DD A gyülekezéshez való jog elidegeníthetetlen alkotmányos alapjogunk, amit a harmadik Magyar Köztársaság alkotmánya szavatol. Nem fogunk róla lemondani, mert nem Észak Koreában élünk, ti pedig ezt vegyétek tudomásul ;)

Én sem szeretem pl a birkamenetet, a keresztény körmeneteket, vagy az augusztus 20-as felvonulást, de mégsem hisztizek miattuk, hogy ne legyenek. Ez a különbség köztünk.

" Ha mindenki el lenne fogadva, akkor miért kéne felvonulás? Miért jogokat kérnek, amiért vonulnak? "

Most nem fogom leírni ennek az 1969-ig visszanyúló történelmi hátterét és hagyományait, mert nagyon hosszúra nyúlna. Nincsen mindenki elfogadva, sőt. Nagyon messze van még a cél az elmaradott Kelet Európában.

" Nekünk jobbosoknak nem a melegekkel van bajunk, hanem az LMBTQ-val."

Mind a kettővel. Vannak sajnos jobber rokonaink, meg kellett szakítanunk mindegyikkel a kapcsolatot, mert agresszívek, tele vannak gyűlölettel, és erőltetik az ellenkező nemű személlyel a házasságot és a "gyermekáldást". És másoknál is ugyanez a tapasztalat. A jobberek 90%-a semennyire sem elfogadó, amelyik meg igen az esetleg kb max 5-10%, de őket majd jól kiutálja a többségi jobber társadalom.

" Van meleg ismerősöm, és teljesen elfogadom de ő se megy a Pridera :D Remélem felfogjátok végre."

És? :DDD Ahogy minden tanár sem megy tanártüntetésekre, minden ellenzéki sem megy "kormányellenes" tüntetésekre stb. Azonkívül sajnos sok meleg sincs tisztában azzal, hogy mi is a pride.

" A nem heteroszexuális embereket majdnem mindenki elfogadja (Aki nem az hülye)"

Ezzel te magad ismerted el, hogy a magyar jobberek 90%-a hülye, mert kb annyi azok aránya, akik semennyire sem elfogadóak :D

" hanem hogy ezt nyomják a gyerekeknek a sorozatokba meg más helyeken"

fidesz propaganda befigyel rendesen :DDD Attól, hogy a gyerekek ilyesmit látnak, még nem lesznek ők is mások.

" Mert a gender nem olyan mint a szexualitás "

Valóban, de egy átlag paraszt jobbernek fogalma sincs, hogy mi a különbség a kettő közt. Nekik minden fekete-fehér, nekik az egész en bloc a csúnya gonosz magyarellenes roccsildok és soros gyuri bácsi bumzypropagandája, hogy kiirtsák a szent magyarságot. Toró ezt mondta a yt csatornáján, tehát biztos, hogy igaz! Jobber ismerőseim gondolkodása kb ilyen (nem véletlenül van no contact)

aug. 9. 14:55
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
ja igen: a Pride költségeire kizárólag a támogatók adják össze a pénzt az afterparty belépőjének árából és egyéb nem külföldi adományokból, tehát még csak azért sem nyavalyoghatnak a jobberek, hogy "há' ez a mi adónkbúl van he"
aug. 9. 15:17
 30/33 anonim ***** válasza:
26! Ennyi sületlenséget...
aug. 9. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!