Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem lehetne elfogadás LMBTQ...

Nem lehetne elfogadás LMBTQ nélkül?

Figyelt kérdés
Ha az összes LMBTQ ember megkapná az összes jogot, ami megilleti őket, akkor abbahagynák az LMBTQ baromságot? Tudom, hogy sok meleget nem érdekli az LMBTQ, de mér kell minden rendezvényen, vagy bárhol ezt mutatni? Ha meglenne a teljes elfogadás leállnának? Most is, megnéztem a "Szex Oktatás" nevű sorozatot, több benne az LMBTQ ember mint a hetero. Én értem, hogy fogadjuk, el de a 10 emberből 8 meleg/non bináris/transz/queer és a maradék hetero. Én elfogadom őket, meg minden, van is ismerősöm aki meleg, de ennyien azért mégse vannak.
aug. 4. 09:05
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
10# ment, valaki kérdése törölve lett
aug. 4. 11:15
 12/33 anonim ***** válasza:
31%
LMBTQP-ék mindig töröltetik a velük egyet nem értő válaszokat.
aug. 4. 11:17
 13/33 A kérdező kommentje:

8# Ugy tudod, hogy egy olyan sorozat amiben nincs LMBTQ vagy más rasszú nem is kaphat Oscar díjat?

[link]

aug. 4. 11:21
 14/33 anonim ***** válasza:
57%

Ezek közül csak wednesday-t láttam. Abban melyik a b*zi?

Tényleg nem tudom.

Nincs benne b*zi, te azt csak odaképzeled. Mert látens homo vagy.

aug. 4. 11:35
 15/33 A kérdező kommentje:

16#

Akkor nem figyeltél eléggé. A srácnak aki méhész foglalkozást tartott anyukái vannak.

De majd ha kijön a 2. évad akkor gondolj majd vissza erre, és nézd meg, hogy lesz e benne meleg. 100% biztos vagyok benne, hogy lesz :D

aug. 4. 11:38
 16/33 anonim ***** válasza:
64%
Ezért mondom hogy a hozzád hasonlók direkt keresik ezt a témát. Ez a történet kb 1%-a és kb 5 percet szerepelnek.
aug. 4. 11:54
 17/33 A kérdező kommentje:
Istenem :D Te kértél 3 sorozatot. Ott vannak a linkek, nyugodtan nézegesd. Egyből levagyok látens homozva, mert nincs igazad. Aztán az ilyenek mint te csodálkoznak, hogy miért van ilyen nagy ellenszenv az LMBTQ ellen..
aug. 4. 11:58
 18/33 anonim ***** válasza:

Értem, szóval mindenféle torzszülöttek azok léteznek, az elfogadható.

Azért fantasy mert van benne 2 lezbikus, azok meg ugye nem léteznek.

De ez már direkt lghdtv propaganda és emiatt fog elpusztulnk az emberiség.

Tényleg nem veszed észre mennyire nevetséges vagy?

"Eufória

Sex Oktatás"

Nem nézek ilyen szutykokat, de a téma alapján mégis mit vártál?

A gotham knightban már tényleg erőltett...

aug. 4. 12:27
 19/33 A kérdező kommentje:

Miféle torzszülöttekről beszélsz te?

Olvasd el amiket küldtem, ha nem tetszenek amiket felhoztam példának.

Ki írta, hogy nem léteznek? Te nem érted meg, hogy nem az a baj, hogy vannak a filmekben, hanem az, hogy ennyi van, érted? Legyenek olyan filmek amik szerelemes filmek, csak melegek a szerelmesek, oké. De amikor köze sincs a sorozathoz, hogy valaki melegek és csak direkt beleeröltetik (Gotham Knights) és a karakterek fele LMBTQ, akkor igenis sok.

aug. 4. 12:43
 20/33 anonim ***** válasza:
14! Oscart egy sorozat sem kaphat! Arra csak moziban bemutatót film nevezhető!
aug. 4. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!