Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az alábbiak közül melyik...

Az alábbiak közül melyik összeesküvés-elméletben hisztek és melyikben nem?

Figyelt kérdés

1. Lapos a Föld,

Antarktisz egy körfal, utána vagy végtelen terület van semmi, csak a kormányok meg a NASA hazudja (meg az összes többi űrhivatal) nekünk hogy gömb forma, mert így tud sok adófizetői pénzéhez jutni. Űr sincsen, az csak oda van vetítve.

2. Nem volt Holdra szállás mert Stanley Kubrik rendezte meg. És még a szovjetek is benne voltak a megrendezésben, hiszen ők is elismerték, hogy Amerika szállt elsőre Holdra, ahelyett hogy tagadták volna és lerántották volna a leplet.

3. HIV

Mesterségesen/szándékosan lett létrehozva amerikai kormány által, az afrikai népesség csökkentése céljából, rab férfiakkal kísérleteztek és ezért terjedt eleinte a téveszme, hogy az AIDS a melegek betegsége. Aztán elszabadult.

4. Idegen technológiát emberi kézben

Az amerikainak hadsereg idegen technológiát, sőt élő és halott idegeneket szerzezz meg és ezeket vizsgálják az 51-es körzetben. Sőt, működő technológiája van ami idegen technológiát használ vagy azon alapszik és már le is tudják gyártani.

5. Ausztrália belsejében egy titkos katonai bázis vam (pine gap), ahova azért nem lehet bemenni mert ott ül a háttérhatalom, ott van az 53-as körzet, ahol egy portál is van ami átteleportál embereket vagy akármit az 51-es körzetbe és vissza.

6. A közel-keleten Amerika szándékosan szít viszályt már Izrael létrehozása óta, hogy ürügy legyen mindig valamilyen katonai akcióra, demokratizálásra, de valójában az olaj lelőhelyet nem akarják elengedni.

7. 9/11

Amerika szervezte meg a 9/11 támadást vagy csak szándékosan nem akadályozta meg, hogy ezután olyan megfigyeléseket lehetővé tevő törvényeket hozhasson, amit előtte óriási társadalmi ellenállást váltott volna ki, így viszont nem.

8. London metró robbantás 2005

A brit kormány csinálta a 2005-ös londoni metró robbantást, hogy társadalmi támogatást kapjon a közel keleti háborúkhoz (Irak).

9. Manchester arena terror akció 2017

A brit kormány csinálta a 2017-es manchester-i "merényletet", ahol nem is voltak halottak, hanem bérelt színészek játszották el, hogy megsebesültek vagy meghaltak és a mentők is benne voltak, ők sem voltak igaziak. Cél hasonló mint korábban Amerikában, haragot szítani, erőszakosabb politikára támogatást szerezni.

10. COVID-19

Tervezve volt hogy a világ kormány bevezesse a totális kommunizmust az egész világon.

(Tudom erről van ln 101 egymásnak ellentmondó elmélet, teljesen következetes meg egy sincs)

Tehát melyikben hisztek és melyikben nem?

2024. júl. 30. 18:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az összes konteó hülyeség, de szerencsére van aki hisz bennük, ezeken lehet röhögni
2024. júl. 30. 20:06
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem utolsó hanem azt látom hogy aki az egyik konteós ötletben hisz az általában az összes többiben is...

8-as vásárló 6, te már azt is tagadod, hogy az űrben jártunk vegyél már egy távcsövet. Az ISS tiszta időben látható....

Amúgy idelinkelhetnéd az adott videót.

2024. júl. 30. 21:23
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Én annyit tényleg el hiszek, hogy a COVID-19 egy laboratóriumban készült.
2024. júl. 31. 11:42
 14/22 anonim ***** válasza:

7@ "2, részben. A Szovjetek azért kussoltak, mert Gagarin sem járt az űrben.

Nem kellett volna végig pofáznia a rádión, miközben az ionoszférán haladt"

Az oroszok sem. Próbálták, de nem ment. Egy orosz űrhajósnő elégett a rakétájával. Megvan a rádióadás a segítségkéréséről. Letagadták. Az oroszok és az USA ebben összefogott. Ugyanaz az ember játszotta el a Holdraszállást és az első ember is volt az űrben [link]

https://www.youtube.com/watch?v=9zhMNBwkkwA

2024. júl. 31. 14:50
 15/22 DK-s ***** válasza:

#12-nek (kérdezőnek):

Ha már feldobsz egy témát akkor legalább rakd sebességbe az agyad, mert az szánalmas amit eddig műveltél. Mikor tagadtam, hogy ember járt/jár az űrben?

Én azt tagadom, hogy van "űrálló szkafander", pontosabban azt tagadom, hogy az űgy nézne ki, mint az a felvételeken láthatóak.Tízen-egynéhány éve akadt egy gazdag amcsi aki szintén tagadó volt. A szkafander kérdésének tisztázása céljából felkérte a NASA-t, hogy az általa építtetett, nagyon vastag üvegből készült kabinba küldjenek be egy űrhajóst szkafanderben, a gépei pedig vákuum-közeli állapotot fognak előállítani. A NASA megtagadta, én pedig azóta hiszek ebben a részében is.

Belegondoltam. Egy ATMOSZFÉRA nyomáskülönbség úgy kifeszítené az űrhajóst, mint a farízeusok Jézust a kereszten! 🤣 A Michelin baba karcsú lenne hozzá képest.

Jöhet az érved: elég merev hozzá az űrruha.

Akkor hogyan mozog benne? Hogyan tudja négyzetcentinként egy atmoszféra nyomás ellenében például behajlítani a kezét?

Jöhet a válasz: szervomotor.

1969-ben? És én vagyok a konteós? 🤣 Ezek az ellenérvek amiket fel szoktatok hozni, már a sci-fi területe.

A lépcsőzésről kért link: [link]

8 perc 31-től.

2024. júl. 31. 20:00
 16/22 A kérdező kommentje:

13, a COVID-19 biztos nem laboratóriumban készült ESETLEG a SARS-CoV2 névre keresztelt vírus.

15: a videót még nem néztem meg, majd mindjárt.

Úristen tudod mit az az 1 atmoszféra nyomás? A NORMÁL LÉGKÖRI NYOMÁS, 1 bar = 0.986923 atmoszféra. Amiben te is meg én is gond nélkül mozgatjuk a testünket. Az egy atmoszféra ellenében mozgunk egész nap.

A tengerszinten 1 atmoszféra (ata) vagy 1 bar a légnyomás, amely a felettünk lévő levegőoszlop által kifejtett nyomással egyenlő. A vízben – amely sokkal sűrűbb, mint a levegő – 10 méterenként 1 barral (tehát kb 1 atmoszférával) növekszik a vízoszlop nyomása (és a búvárok bár nem űrszakafanederben vannak, mégsem roppant össze a ruhájuk), így például 100 méteres vízmélységben az abszolút nyomás..... Számold ki, de ott is lubickolnak a halal.

2024. júl. 31. 23:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Ha meg Gagarin sem volt az űrben, akkor az Egyesült Államok hogyhogy nem leplezte le?

Mert ha az Amerikai ember a Holdon dolgot azért nem kiáltotta hazugságnak a Szovjetunió mert ők meg az első ember az űrben dolgot csalták el, akkor azt viszont logikusan az Amerikaiaknak kellett volna leleplezniük mert kemény űrverseny volt.

aug. 1. 00:21
 18/22 DK-s ***** válasza:

#16-nak (kérdezőnek):

Azt már látom, hogy a fizika sem az erősséged.

A búvár nem olyan ruhában van amely egy atmoszférával merevíti ki, hanem közvetlenül a testét éri a nyomás. Ha mozogni akar, annak legfeljebb a víz fejt ki ellenhatást, de a víz nyomása nem! Az a testére gyakorol nyomást.

És egyébként is teljesen hibás a hasonlatod. A teljes hasonlóság az, hogy készítesz egy olyan ruhát amibe belebújsz, majd felfújod egy atmoszféra nyomással. Bajod nem lenne, mert egy atmoszféra nyomást az emberi szervezet simán elvisel. NYOMÁST!

Megint más kérdés a nyomás HIÁNYA. Az lényegében a LEVEGŐ hiánya is.

Mókás nézni, ahogy mozgás közben gyűrődik az űrhajósokon az "űrruha". 🤣

Az csak akkor lenne lehetséges, ha a külső, és a belső nyomás AZONOS lenne.

aug. 1. 17:07
 19/22 DK-s ***** válasza:

Ismét kérdezőnek:

A gyűrődéshez fűzök némi magyarázatot:

Ha elég lágy anyag ahhoz hogy gyűrődni tudjon, akkor azt 1 atm nyomás felfújná mint a lufit, és nem gyűrődne.

aug. 1. 17:14
 20/22 A kérdező kommentje:

DK-s!

Az űr-ruhát valóban nem ismerem, se a búvárok ruháját, de akkor szerinted ISS sincsen? Ahol a nemlétező űrhajósok vannak?

Mutasd már meg nekem egy cikket arról hogy az ionoszférában nem működik a rádió.

Közép- és rövidhullámú frekvenciákon a rádióhullámok megtörhetnek az ionoszférától, a légkörben magasan elhelyezkedő töltött részecskék (ionok) rétegétől. Ez azt jelenti, hogy a szögben az ég felé sugárzott közepes és rövid rádióhullámok a horizonton túl nagy távolságokra – akár transzkontinentális távolságokra is – visszatörhetnek a Földre. Ezt hívják éghullám terjedésnek. Rádióamatőrök használják távoli országok szolgáltatóival való kommunikációra, rövidhullámú sugárzó állomások pedig nemzetközi adásra.

aug. 1. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!