Például hogy Micheal Jackson még él valahol egy távoli szigeten vagy hogy a holdra szállás nem is akkor volt vagy nem is volt egyáltalán. Ezek példák de én nem hiszek bennük...
2016. júl. 27. 22:50
2/9 anonim válasza:
HAARP, UFOk.
2016. júl. 27. 22:53
3/9 anonim válasza:
Minden zsidó vallású/származású felhasználó nevében köszönöm ,hogy újra sikerült betagelni minket egy ilyen kérdésbe.
Egyébként az összeesküvéseket hülyeségek gondolom (bármelyikről legyen szó) ,max. abban a teóriában félig-meddig "hiszek" ,hogy Makaveli él. De szerintem csak 50% ,hogy ma is él valahol a föld valamelyik pontján.
2016. júl. 28. 21:05
4/9 anonim válasza:
Illuminati,es ami a hataskorebe tartozik,vagyis szinte minden: Uj vilagrend,menny,pokol,magia,stb...
2016. aug. 29. 20:52
5/9 éáé válasza:
nem hsizek ezekben mert a nagyjukról úgy is kiderült hogy igaz PL: CHEMTRAIL
júl. 8. 02:52
6/9 anonim válasza:
És látod erre a kérdésre senki nem tudta azt válaszolni 2016-ban, hogy a WHO, Bill Gates a gyíkemberek meg Karikó Katalin világjárványt tervez a teljes diktatúra és kontroll elérése érdekében meg hogy majd oltást bizniszt csináljanak ráadásul olyat amibe majd "mind belehalunk", mert ugye Bill Gates már 10 éve "népesség csökkentést tervez".....(hogy aztán több profitot mér ne tudjanak kiből csinálni ????)
Ugye milyen fura, hogy most minden konteós biztos ebben hogy ezt már 10 éve tervezték de 2016-ban egyik sem tudta idebökni
Érdekes módon
júl. 30. 18:39
7/9 éáé válasza:
6-os. A nagymamámmak van otthon 2015-ös hihetetlen újsága, ahol arról írnak hogy Kínából nátha szerű vírus fog elterjedni
aug. 2. 16:46
8/9 éáé válasza:
6-os. Az hogy chipet fognak az embereknek ültetni először 2012-ben találkoztam a hírrel, mint KONTEO
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!