Imádtam a párizsi olimpia megnyitóját!!! Annyira WOKE volt, hihetetlen. Transz és kövér emberek, elfogadás és szeretet! A kedvencem a szakállas éneklő nő volt! Nektek is tetszett? :)
"a francia nép mindig elfajzott, korcs nemzet volt"
Na persze, a magyar a tutti, mert mi a Szíriuszról jöttünk...
Transz vagyok. Nem reprezentàl ez a gusztustalan paródia.
Nekem inkàbb az jött le hogy viccet csinàlnak mind belőlünk mind a keresztényekből hogy inkàbb keltsék a feszültséget.
Polgàrpukkasztàsnak jó volt. Reprezentàciónak kàros.
"a francia nép mindig elfajzott, korcs nemzet volt"
Azért mégis adtak a világnak pár korszakalkotó matematikust, jónéhány írót, filozófust, és a felvilágosodás eszméjéhez is van némi közük. Ady A Gare de l’Esten című verse szerintem még ma is aktuális.
("Holnap fehérebb én leszek, én.
Téli sírkertek szele jő,
Küldi már a csókjait nekem
A magyar Temető.")
25: "Napoleon élete végén, már forgott a sirjában, hiszen 2x is száműzték Franciaországból. Már éltében sem kellett, nemhogy holtában."
Nagy tévedés, nem a franciák száműzték, hanem az őt legyőző szövetségesek. Ma, Párizsban még egy vasúti pályaudvar neve (Gare d'Austerlitz) is emléket állít a legjobb csatájának, amit Austerlitz-nél nyert meg. A földi maradványai is Párizsban vannak elhelyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!