Miért van az, hogy minden gazdasági mutató negatív, de a lakosság úgy él még mindig, mintha nem lenne holnap? Tömve az utak kocsikkal folyamat, mindenki megy orrba-szájba, boltokban mindenhol sorok...Már hihetetlen.
Ez már tragédia!
Minden héten legalább egyszer megjelenik itt egy Megafon-tanonc ezzel a kérdéssel.
Tudom, hogy ez a ... propaganda, de hát ...
Ez már tényleg hihetetlen!
... és itt van már a Kánaán.
Hehe jó lehet ott nálatok x országban, hogy ilyen jól megy.
De gyere át Magyarországra, majd meglátod, hogy itt már mekkora mélyzegénység van...
Most volt fizu.
Azert van tele a bolt mert havi 1x legalább jól akarnak lakni az emberek...
Kb ez lett a luxus szint...fizu után 1x rendesen jóllakni.
És erre a szánalomra, szegénységre szavaztok, hogy rohadnátok meg mind agymosott hazaáruló tetvek...
Mert vannak elbújt életet élő emberek, nem is kevesen, akik pl.: egyedül élnek, minimálisan fogyasztanak, mert csak annyit tudnak venni. Van, akinek hiába van állása, de e mellett pl.: lomizik.
AMúgy összességében nekem is fura, mert én is azt tapasztalom, hogy: van új autó-vétele, rengeteg vásárló, utazások külföldre, ruha-műszaki cucc vásárlása, stb.
Az emberek járnak dolgozni és vesznek naponta élelmiszert, tisztálkodási eszközöket és egyebeket?
Hát ez tényleg nagy luxus.
Autóval azért járnak egyre többen, mert a tömegközlekedés nem igazán prioritás a kormánynak már régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!