Miért van az, hogy minden gazdasági mutató negatív, de a lakosság úgy él még mindig, mintha nem lenne holnap? Tömve az utak kocsikkal folyamat, mindenki megy orrba-szájba, boltokban mindenhol sorok...Már hihetetlen.
Nem kell beírni 8 loginról ugyan azt a baromságot.
Én miskolci vagyok, a Tesco parkolóba nem lehet beférni, de ez van a Burgerben, az Obiban, wellness én, Plázában meg kb bárhol.
A zsákfaluban élőkkel meg ne fárasszatok, munkakerülő banda.
Amit leírtál az a létminimum.
A legszegényebb országokban is esznek az emberek, és akciókor vásárolnak, azért láthatsz tömegeket.
Illetve, ha ritkán vásárol be nem romlandó élelmiszerből, így spórol a benzinnel.
Ezért látod, hogy valakinek tömve van a bevásárlókocsi, mert nem ugrál egyesével mindenért.
Hanem vesz pl 5 zsugor ásványvizet, máris nagy helyet foglal a kocsiban.
"A zsákfaluban élőkkel meg ne fárasszatok, munkakerülő banda."
Elég sok zsákfalu van Magyarországon, és többségük fidesz-szavazó, tehát a megállapításod alapján kijelenthetjük, hogy a fidesz-szavazók jelentős része munkakerülő banda?
2
Nem feltétlenül Megafon-tanonc.
Én is ugyanígy érzem, még sincs lövésem sem a Megafonhoz, sem a többihez.
Nem baj. Legyél boldog ebben az érzésedben!
Hogy az országgal mi lesz, ...
18
Valamit elértettél. Nem vagyok boldog abban az érzésemben, hogy miközben carban van az ország, tele vannak a bevásárlóközpontok, mindenkinek két autója van, nem lehet parkolni, a sok pesti itt veri a nyálát a Mátrában, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!