Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » USAban szeretném folytatni az...

USAban szeretném folytatni az életemet 8 év múlva. Jelenleg mozdonyvezető vagyok, kinn szeretném folytatni. Mennyi esély rá?

Figyelt kérdés

Jelenleg 22 éves vagyok, mozdonyvezető vagyok MÁV - Startnál. Azt tudom, hogy Magyarországon szerzett mozdonyvezetői tanúsítvány nem megfelelő USAba, és azt is tudom, hogy USAban a vasúthálózat fele se olyan jó mint nálunk. Nyelvtudásom megvan, pénzt összeszedem a 7 év alatt, vízumszerzés nagy akadály lehet, de őszintén, szerintem Trump elnöksége alatt könnyíteni fognak Magyarországnak ebből a szempontból, vagy nem..

Szakmában szeretnék elhelyezkedni USAban, vagy esetleg villamos / Cable - car vezetőként, kiszemelt városaim ugyanis első helyen San Francisco, utána Las Vegas, Los Angeles, Miami.

júl. 20. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Munkavállalói vízumot nem fogsz kapni.
júl. 20. 12:52
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Kizártnak tartom,hogy könnyítenék a bevándorlást.

Ideiglenes munkavállalói vízumot is nehéz szerezni.Szükséges egy munkáltatói, aki szponzorál, de neki is nagyon bürokratikus eljáráson kell átesnie.

Úgy képzeld el,hogy az orvosoknak, gyógyszerészeknek sem egyszerű.

Legkönnyebb, ha az embernek van PHD-ja valamiből, ami ott is értékes.Úgy simább az út, a kutatókat nagyon szeretik.

júl. 20. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Trump alatt csak nehezítések voltak, plusz maximum 4 évig lesz elnök, ha közben meg nem hal. Utána megint kerítenek valami establishment demokratát. Mozdonyvezetőként gyakorlatilag biztos hogy nem fogsz kelleni. Engem egyetlen egyszer kerestek meg, három diploma, IT-ban szerzett 10+ éves vezetői és tanácsadói tapasztalat mellett.
júl. 20. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
3%
Munkaerő szabad áramlása mint alapelv, hol marad?
júl. 20. 13:51
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Minden esélyed megvan, de ne itt kérdezz, hanem Usa munkák csoportban Facebookon. Itt akár mit írsz, úgy is megmagyarázzák, hogy miért nem fog sikerülni. Közben meg a csoport, amit írtam, tele van ilyen munkákkal meg stb.

Tiktokon is nem egy ember van, hegesztőként van kint vagy kárpitos.

júl. 20. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
12%

"Trump elnöksége alatt könnyíteni fognak Magyarországnak"

Ne szopizd be amit viktorka előad a Kossuth Rádióban!

Lehet egyszerűbb lesz munkát vállalnod az USA-ban ha elmész Mexikóba és onnan átszöksz a határon. :D

Ha mindenképpen itt akarod hagyni magyarországot, akkor csináld meg az osztrák vizsgát.

júl. 20. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsére zérus.
júl. 20. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

"Munkaerő szabad áramlása mint alapelv, hol marad?"

Nincs ilyen alapelv.

júl. 20. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
5. Akikről írsz kimennek Esta-val, nem hivatalos munkavállalói vízummal, kint meg illegálisan dolgoznak.
júl. 20. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Az se biztos, hogy Trump nyer
júl. 21. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!