Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ismét tüntetések lesznek....

Ismét tüntetések lesznek. Vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 28. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, akkor gáz volt az utcai politizálás, mikor ők voltak kormányon ugye? akkor lehetett ártatlanokat büntetni? (nem a rongálókra gondolok)

na hagyjál már... Én inkább magam megyek tüntetni, semmint az MSZP vezérlete alatt! szánalmas-.- ezzel is csak Orbán mamára hajtják a vizet! addig csinálják amíg 4/5 nem lesz bazzeg -.-

2010. okt. 28. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Írtátok, hogy a cél a fontos! ja és ha valóban az a fontos, messzire elkerülitek az MSZP-t! Miért nem lehet pártoktól függetlenül tüntetni?

Ennyire elvtelenek vagytok?

2010. okt. 28. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Tőlem azt csinálnak amit akarnak, csak jobban éljünk mint négy éve.

Majd ha az emberek úgy fogják érezni magukat, mint Rákosi Matyi bácsi idejében, akkor maguktól is kimennek rendet tenni, nem kell ehhez MSzP.

2010. okt. 29. 02:09
 14/16 anonim ***** válasza:

02:09

na azért ne essünk a ló túlsó oldalára ..... sztem nagyon nem szeretnél te úgy élni, mint akkor

2010. okt. 29. 06:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit mondhatnék? "Majd megunják és hazamennek"
2010. okt. 29. 06:17
 16/16 anonim ***** válasza:

„na azért ne essünk a ló túlsó oldalára ..... sztem nagyon nem szeretnél te úgy élni, mint akkor”

Na azért nem is tudom honnan vetted hogy szeretnék? Próbáld meg újból értelmezni.

2010. okt. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!